Държавата глобява себе си, спортното министерство е концесионер незаконния паркинг в Равда

Държавата глобява себе си, спортното министерство е концесионер незаконния паркинг в Равда - E-Burgas.com

Незаконен паркинг върху плаж, отдаден на концесия, накара Министерство на туризма да санкционира Министерството на младежта и спорта. Плажът е "Академика" край Равда, съобщи бТВ.

Отдадената на концесия пясъчна ивица е разделена от буна. Поставена е бариера, а касиер събира такса за паркиране върху брегозащитното съоръжение. 

При проверка Министерството на туризма е установило, че паркингът на буната "е в нарушение на законовите и договорни разпоредби". Има и обещание на концесионера да бъдат наложени санкции" 

Концесионер е "Академика 2011" ЕАД със 100% държавно участие и едноличен собственик на капитала Министерството на младежта и спорта.

От днес достъпът за автомобили вече е ограничен.

Свързани статии
Глобиха концесионера на плажа в Созопол със 7 300 лв. заради дигите Кметът Тихомир Янакиев опроверга концесионера: Няма щети по плажовете в Созопол Решават за концесията на шест плажа днес Глобяват концесионера на плажа в Созопол заради неизпълнения по договора Концесионерът на плажа в Созопол: От морето не се изгребва пясък и не се изграждат защитни диги Концесионерът на Централния плаж в Созопол не уведомил общината за багера Два плажа по Черноморието си търсят стопани Марияна Николова за защитната дига в Созопол: Задължение на концесионерите е да спазват еко законите Вдигат защитна дига на пясъчната ивица на Централния плаж в Созопол Разследват инцидент с негодна храна в училище в Равда
Тагове
плаж равда незаконен паркинг
Коментари

Още от последните новини