Държавата глобява себе си, спортното министерство е концесионер незаконния паркинг в Равда

Държавата глобява себе си, спортното министерство е концесионер незаконния паркинг в Равда - E-Burgas.com

Незаконен паркинг върху плаж, отдаден на концесия, накара Министерство на туризма да санкционира Министерството на младежта и спорта. Плажът е "Академика" край Равда, съобщи бТВ.

Отдадената на концесия пясъчна ивица е разделена от буна. Поставена е бариера, а касиер събира такса за паркиране върху брегозащитното съоръжение. 

При проверка Министерството на туризма е установило, че паркингът на буната "е в нарушение на законовите и договорни разпоредби". Има и обещание на концесионера да бъдат наложени санкции" 

Концесионер е "Академика 2011" ЕАД със 100% държавно участие и едноличен собственик на капитала Министерството на младежта и спорта.

От днес достъпът за автомобили вече е ограничен.

Свързани статии
"С книга на плажа" продължава и днес с богата програма и срещи с автори Грозни сцени на плажа в Слънчев бряг: Спасители и летовници се млатиха До 31 градуса по плажовете днес Забраниха влизането в морето на 12 плажа в Гърция Ръст на резервациите в Турция заради новите правила на границата Хотелиер и туристи в спорт за нов плаж в Несебър Общината в Несебър премахва самоволно поставени чадъри и шезлонги под Южния парк Спасител: Необходима е плажна полиция, за да няма инциденти в морето Състезатели от пет държави идват на турнир по плажен тенис в Бургас Сянката на плажа - от 5 до 40 лв., скача цената и на бирата и цацата
Тагове
плаж равда незаконен паркинг
Коментари

Още от последните новини