ЦСКА се оплаква, Нефтохимик играе и бие! Бургазлии направиха първата крачка към финала от раз

ЦСКА се оплаква, Нефтохимик играе и бие! Бургазлии направиха първата крачка към финала от раз - E-Burgas.com

Волейболният дрийм трийм на Нефтохимик 2010 уверено направи първата крачка към финала в мъжкото първенство. Момчетата, водени от Петър Дочев, отупаха мрънкащия отбор на ЦСКА с три бързи гейма и взе чиста победа в първия полуфинален плейоф, който приключи преди малко в пернишката зала „Борис Гюдеров“.

Бургазлии имаха проблеми единствено в последния гейм, в който през повечето време изоставаха, дори с 6 точки разлика, но стиснаха зъби и обърнаха „армейците“. Нефтохимик бие ЦСКА във всички показатели днес.

Според единият от асовете на отбора Георги Братоев успехът се дължи на това, че атаките на ЦСКА станаха лесна плячка на брилянтната блокада на Нефтохимик.

Еуфорията около успеха днес обаче, трябва бързо да бъде забравена, тъй като второто домакинство на ЦСКА в плейофната фаза срещу Нефтoхимик е още утре от 19:00 часа в същата зала.

Междувременно „армейците“ отнесоха дузина критики от коментатори и бивши състезатели заради претенциите си в последните дни преди мачовете с Нефтохимик. Бургаският клуб е единственият, който победи софиянци два пъти този сезон.

Коментари

Още от последните новини