Бутиков коледен сувернир ще получи победителят в „Да украсим Бургас“

Бутиков коледен сувернир ще получи победителят в „Да украсим Бургас“ - E-Burgas.com

dsc09594_(medium)

До Коледа остават броени дни, а за всички ни това е най-хубавото време от годината Градовете по света започват да си приличат - по детските писма изпратени до Белобрадия старец, по осветените празнични улици, по приповдигнато настроение на жителите и гостите.

Бургас трескаво се подготвя за Коледа и Нова година. Централните улици на морския ни град сe преобразат в тематиката на коледния дух. По традиция на 6-ти декември ще грейнат светлините на 18-метровата коледна елха. Тя ще бъде акцент в празничната декорация на обновения площад "Тройката". С това обаче добрите новини не свършват - от днес стартира коледната инициатива "Да украсим Бургас".

Отличената номинация ще получи сувенир свързан с празника. Тук могат да вземат участие ентусиасти от съставните селища и квартали, жилищни блокове, институции, болнични заведения, частни домове, офиси, търговски обекти, детски градини, училища и всички, които искат да се похвалят с оригиналната си украса. Всеки може да участва, стига де е украсил коледно-новогодишно, после да изпрати заснетите кадри на е-мейл: [email protected]. Снимковият материал ще бъде подробно разгледан от жури. Победителят ще бъде обявен на 22-ри декември /понеделник/.

И нека не забравяме, че независимо от вида и мащаба на украсата и интериора, празниците са най-хубави, когато са споделени с любимите хора!

Коментари

Още от последните новини