Бургазлийката Мария Бакалова от "Борат 2" оглави касацията за най-популярни актьори на IMDb

Бургазлийката Мария Бакалова от

Мария Бакалова, която влезе в образа на Тутар - 15-годишната дъщеря на казахстанския журналист Борат в продължението на комедията от 2006 г., отбеляза още един сериозен успех. Бургазлийката оглави класацията за най-популярни актьори в света, определяща се от милионите потребители на престижния кино сайт IMDb. Това е абсолютен прецедент, тъй като за първи път, откакто съществува платформата, българско име стои на върха на звездния списък.

Блондинката изпревари множество от холивудските знаменитости, в това число дори и Саша Барън Коен, който е основното действащо лице във филма с нейно участие. След Бакалова, надолу по стълбицата стоят Лили Колинс, Ана де Армас, Ан Хатауей, Скарлет Йохансон, Матю Макконъхи, Том Крус, Марго Руби, Леонардо ди Каприо и др.

В интерес на истината Мария привлече всеобщото внимание към себе си още преди премиерата на продукцията по Amazon Prime Video, която се състоя само преди няколко дни. Рекламирайки предстоящото заглавие, тя предизвика истински фурор във вечерното шоу на Джими Кимъл, карайки водещия да си свали панталоните в ефир.

Скоро след това тя отново се озова сред водещите заглавия на всички световни медии, а причината бе скандалната сцена с бившия кмет на Ню Йорк и настоящ лечен адвокат на президента Доналд Тръмп - Руди Джулиани, станала част от лентата. Юристът, който си нямал никаква представа, че тайно го снимат, отива в хотела, смятайки, че ще даде интервю за взетите от федералното правителство мерки срещу коронавируса. На кадрите се вижда как младата жена, преструваща се на журналист, флиртува с него и го кани в спалнята си, където са разположени скрити камери. Мислейки, че му е излязъл късметът, Джулиани иска телефона и адреса ѝ, а миг по-късно сваля микрофона от ревера си и ляга на леглото, поставяйки ръце върху панталона си.

Коментари

Още от последните новини