"Скенерът" Стефан Петров представя мюзикъл, посветен на търсенето на призвание

"Автобиографията на един скенер" е създаден за тези, които се стремят към повече радост и изобилие в живота си

Бургазлията Стефан Петров ще представи своя мюзикъл "Автобиографията на един скенер" пред бургаска публика в края на месец юни. В представлението са включени 18 песни, 10 танца, музика на живо, визуални ефекти, изиграни от едни от най-добрите български артисти, сред които са Симеон Владов, Ралица Ковачева-Бежан, Давид Крумов и други.

Самият Стефан Петров определя себе си като скенер. По неговите думи скенер е човек, който има много интереси и хобита, като голяма част от тях стават негови професии.

"Обобщено - широкоскроен човек, който не спира да търси" сподели Стефан, който по професия е учител, но също така е работил като готвач, актьор, строител, моряк, музикант и много други. 

"Идеята да пресъздам своето търсене в мюзикъл дойде в момент, в който бях болен и отчаян от живота си, след поредния неуспех. Вдъхнових се да опиша своите търсения и в момента, в който започнах да пиша, знаех, че това ще е голям проект. В него обединих всички свои знания и интереси. Намерих професионалисти във всяка една област, които повярваха в идеята ми - режисура, оркестрация, драматургия, хореография, PR... 

Представлението е създадено за търсещите хора. За онези от нас, които се стремят към повече - повече радост, повече изобилие. Точно те биха ни разбрали и биха се вдъхновили. А, ако дойдат да ни гледат и онези, които, все още, живеят на автопилот, може да се вдъхновят от моя личен пример и да бъдат по-съзнателни в живота си" разказа Стефан пред e-Burgas.

Мюзикълът "Автобиографията на един скенер"  ще има две премиери - на 27 юни от 19:00 часа в НХК и на 28 юни от 19:00 часа във ФК Варна. Билетите вече са пуснати в продажба. 

Коментари

Още от последните новини