Бургаска дизайнерка с жест към талантлива абитуриентка

Бургаска дизайнерка с жест към талантлива абитуриентка - E-Burgas.com

Бургаската дизайнерка Мария Танева зарадва талантлива цигуларка от Музикалното училище в града с приказна рокля за бала. 18-годишната Бернар Махмуд е възпитаничка на НУМСИ „Панчо Владигеров“ и тази година е абитуриентка.

Бернар е пълна отличничка, участвала е и печелила много призови места в различни родни и международни конкурси. Вдъхновена от таланта й бургаската дизайнерка решава да ушие рокля за един от най-важните дни в живота й.

Бернар е много фина и деликатна, затова се спряхме на модел, който е до коляното. Използвала съм дантела, прикрепена към тюл, каквато е тенденцията тази година при роклите за абитуриенти. Всеки един от елементите по нея е пришит ръчно", споделя Мария Танева. Допълва, че е било истинско удоволствие да работи по роклята на Бернар. 

"Тя е една чудесна млада дама, толкова талантлива, възпитана, слънчева. Сигурна съм, че пред нея има голямо бъдеще", допълва още бургаската дизайнерка. Към приказната рокля Мария добавя и обици за абитуриентката. Както тя, така и ние пожелаваме на Бернар Махмуд един приказен бал, желаем и още много вдъхновения, много радости в дните и нестихващ заряд и хъс в реализирането на целите, които е поставила пред себе си!

Снимки: Личен архив

Галерия
Коментари

Още от последните новини