Бургас ще бъде домакин на исторически снукър двубой

Бургас ще бъде домакин на исторически снукър двубой - E-Burgas.com

Това лято Бургас ще бъде домакин на исторически снукър двубой. Двете най-големи легенди в света на снукъра ще кръстосат щеки в Летния театър на 08 септември. Петкратният световен шампион Рони О‘Съливан ще се изправи срещу седемкратния световен шампион Стивън Хендри в двубой от сериите Efbet Eleven 30 Snooker Show. Община Бургас е основен партньор на голямото спортно събитие.

Рони О‘Съливан и Стивън Хендри са двете най-емблематични фигури в този спорт и интересът към двубоя е огромен както от България, така и от чужбина. В Бургас обаче този двубой ще бъде исторически заради това, че за първи път двете големи имена ще играят на открито. Благодарение на Летния театър и Община Бургас зрителите ще имат възможността да видят своите любимци на едно уникално място за света на снукъра.

Двубоите от Efbet Eleven 30 са много динамични, понеже всеки играч има по 30 секунди за удар, а победителя се обявява след 6 спечелени фрейма.

Продажбата на билети върви много усилено, затова ако искате да бъдете част от най-голямото снукър събитие за годината, вземете вашите билети от сайта на Eventim и техните партньори. 

Коментари

Още от последните новини