БФРС организира състезание по риболов в езеро Мандра

БФРС организира състезание по риболов в езеро Мандра - E-Burgas.com

 

 

Десетки запалени рибари се събраха на езеро Мандра през изминалия уикенд, за да участват в организирано състезание по риболов, организирано от Българската федерация по риболовни спортове (БФРС). При страхотно слънчево време и отлични условия за риболов, състезателите се впуснаха в надпреварата за най-добър улов.

 

Езерото Мандра, известно със своето биоразнообразие и богат рибен запас, беше перфектната сцена за това събитие. Участниците имаха възможността да демонстрират своите умения и търпение в стремежа към най-голямата и най-добра риба за деня. Състезанието привлече както любители, така и професионалисти, които споделиха страстта си към риболова и прекараха деня в приятелска атмосфера и съревнование.

 

Традиционно състезание като това, организирано от БФРС, цели не само да популяризира риболова като спорт, но и да насърчи отговорното отношение към природата и водоемите в България. Езерото Мандра, като едно от ключовите водоеми в региона, беше избрано именно заради своите екологични особености и значението му за опазването на околната среда.

 

Ние отправяме призив към рибарите, след края на надяваме се успешното състезание да почистят след себе си и да оставят природата непокътната. 

 

Галерия
Коментари

Още от последните новини