Безплатни консултации за затлъстяване в Бургас на 14 и 15 юни

Безплатни консултации за затлъстяване в Бургас на 14 и 15 юни - E-Burgas.com
снимка: nbcnews.com

Специалисти ще измерват кръвна захар, артериално налягане и метаболитен статус

AEGEE – София най-голяма европейска студентска организация, с партньорството на Национално сдружение „Младежки глас" и водещи столични ендокринолози организират здравна кампания под мотото „Здраво лято". Кампанията е с подкрепата на Община Бургас и компания Нова Нордиск. Събитието е безплатно за всеки посетител.

Датите са 14 и 15 юни 2019 /петък и събота/, консултациите със специалисти са: петък от 10:30 до 16:00 часа и събота от 10:00 до 14:00 часа в Експозиционен център „Флора Бургас", зала № 1.

В петък ще се проведе и лекция на тема „Затлъстяването- пандемията на новия век" от 17:30 часа.

Кампанията ще представлява извършване на безплатни консултации по повод затлъстяване и метаболитен синдром още в ранните етапи на заболяването. Водещите столични ендокринолози ще дават съвети свързани със затлъстяването и метаболитния синдром, като ще измерват безплатно кръвна захар и артериално налягане. Ще се извършват замервания на метаболитния статус посредством иновативна машина от последно поколение.

Прегледите ще бъдат без предварително записване и ще обхващат измерване нивата на кръвна захар, артериално налягане и ще се дават съвети за затлъстяване и хранителен режими, както и за активен начин на живот. Ще бъде осигурен уред биоимпеданс, които измерва множество метаболитни показатели, включително метаболитна възраст.

Коментари

Още от последните новини