Безплатна диагностика на коса и изкушаващи намаления  цял ноември в СПА център "6th Sense"

Безплатна диагностика на коса и изкушаващи намаления  цял ноември в СПА център

Подарете си грижа, класа, празнично настроение и визия


Ноември е празник на красивата и здрава коса! Изкушаващи намаления, безплатна диагностика и други изненади ви очакват във фризьорския салон на СПА център "6th Sense" в Гранд хотел и СПА Приморец. Повод за многобройните сюрпризи, е рожден ден: 1 година Kérastase като основен бранд в салона. Тук ви очаква Kérastase посланик Ксения Вълева - дама с над 9-годишен опит във фризьорството, носител на многобройни награди, включително за колорист и булчинска прическа.

През целият ноември можете да се възползвате от следните изкушаващи предложения:

- Безплатна диагностика с микрокамера Kérastase
- Високоефективна приготвена на място според вашите нужди терапия с зашеметяващ мигновен ефект - фузио-доза (fusio-dose) на цена от 42 лева (стандартна цена на процедурата 49 лева, намаление от 15%) 
- Цялата продуктова гама на Kérastase за домашна грижа се предлага с намаление от 10%

Kérastase означава ефикасност, качество, иновации, луксозна грижа в професионалната козметика за коса. Продуктите на компанията не просто преобразяват косата ви, те се грижат за нейното здраве. Посланиците на бранда по света, предлагат най-доброто - защото покриват целия процес от точна диагностика с микрокамера на всяка коса и скалп, до тяхното преобразяване. Много силен момент е и специалната терапия фузио доза. Тя е изключителна, защото се приготвя според конкретните спецификации на вашите коса и скалп, указани от анализа с микрокамера. Предлага се и във вариант за домашна грижа, като отново се изготвя на момента, пред вас. 

Заредете се с настроение за предстоящите празници - подарете си здрава и красива коса, с Kérastase и СПА център „6th Sense”. 

За повече информация и запазване на час: +359 56 910 913

Галерия
Коментари

Още от последните новини