Авиомузеят в Бургас отново заработи за посетители

Авиомузеят в Бургас отново заработи за посетители - E-Burgas.com

От днес авиомузеят в Бургас отново е отворен за посетители. "Никога няма да сбъркате, ако заведете своите деца там. И предишните, и днешните поколения знаят и с удоволствие повтарят следната крилата фраза: Самолет номер пет, давай газ за Бургас!", припомнят от общината.

Авиомузеят при входа на квартал "Сарафово" отваря врати с редовно работно време от 9.00 до 17.00 часа. В съответствие със заповедта на министъра на здравеопазването, посещенията на културните институции се извършват при спазване на изискването за социална дистанция и на всички противоепидемични мерки.

Самолет Ту-154, както и останалите 8 експоната в бургаския Авиомузей са готови да посрещат посетители. Обявеното работно време важи за всеки ден до края на месец май, включително събота и неделя. "За евентуални промени след това ще ви уведомим своевременно", казват от община Бургас.

т

Свързани статии
Община Бургас официално обяви плановете си да строи нова лодкотоянка край алеята за Сарафово Общински съветник: Половината лампи на велоалеята за Сарафово изгоряха Хванаха 19-годишно момиче да шофира дрогирано в Сарафово Родители от Сарафово: Децата ни се страхуват да се прибират от училище заради неосветени улици! Бургас ще разширява плажовете си, проектант ще се бори с редукцията на пясъка Потенциален убиец броди из Сарафово – шофира с 2,74 промила Осем години след атентата на летище Бургас - дело с 80 тома, 170 свидетели и 100 експертизи Ето какви ще са ползите от новия ВиК проект в Бургас Модерно видеонаблюдение и WiFi на алеята за Сарафово Започна саниране на старата детска градина в Сарафово (Снимки)
Тагове
авиомузей сарафово
Коментари

Още от последните новини