Авиомузеят в Бургас отново заработи за посетители

Авиомузеят в Бургас отново заработи за посетители - E-Burgas.com

От днес авиомузеят в Бургас отново е отворен за посетители. "Никога няма да сбъркате, ако заведете своите деца там. И предишните, и днешните поколения знаят и с удоволствие повтарят следната крилата фраза: Самолет номер пет, давай газ за Бургас!", припомнят от общината.

Авиомузеят при входа на квартал "Сарафово" отваря врати с редовно работно време от 9.00 до 17.00 часа. В съответствие със заповедта на министъра на здравеопазването, посещенията на културните институции се извършват при спазване на изискването за социална дистанция и на всички противоепидемични мерки.

Самолет Ту-154, както и останалите 8 експоната в бургаския Авиомузей са готови да посрещат посетители. Обявеното работно време важи за всеки ден до края на месец май, включително събота и неделя. "За евентуални промени след това ще ви уведомим своевременно", казват от община Бургас.

т

Свързани статии
Вече е ясно как ще изглежда новият корпус на училището в Сарафово Криза на класни стаи в Сарафово, частна къща поема ученици Пиян англичанин нападна с нож жена си в Сарафово и опита да се самоубие Водолази чистят дъното на пристанище Сарафово Свлачището на алеята до Сарафово се активизирало още повече (Снимки) Ще изграждат нов корпус към училището в Сарафово Държавата предостави на общината терена за лодкостоянка край Сарафово Катастрофа предизвика тапа в платното за Сарафово Възроди ли се рибарската професия? В Сарафово искат по-големи риболовни лодки на пристанището Автомобили закъсаха край Сарафово заради дъжда
Тагове
авиомузей сарафово
Коментари

Още от последните новини