„Арт ателие” и „Миро мюзик” представят Христо Шопов и Лилия Маравиля във „Всяка година по същото време“

 „Арт ателие” и „Миро мюзик” представят Христо Шопов и Лилия Маравиля във „Всяка година по същото време“ - E-Burgas.com

Втора част на хитовата постановка „Догодина по същото време“ по Бърнард Слейд е поредният съвместен проект с участието на Христо Шопов и Лилия Маравиля. Режисьор е Георги Михалков, преводът е на  проф. Андрей Аврамов, костюмография - Петър Митев, а сценографията е на  Антония Попова.

Майсторската игра на актьорите завладява театралната публика още в първата част на продукцията – „Догодина по същото време“ - пиеса по сценарий на блестящия драматург Бърнард Слейд. Препълнените зали, при над 100 представления на родна сцена, бурните аплодисменти и широкия медиен отзвук ни мотивираха да поставим и естественото драматургично продължение на пиесата -„Всяка година по същото време“. В нея, актьорите продължават завидната си творческа симбиоза, за да разкрият, чрез героите си - Джордж и Дорис, тайните на трогателна любов, неподвластна на житейските обстоятелства! Прекрасният превод е дело на проф.Андрей Аврамов. Режисьорът - Георги Михалков успява интуитивно да изгради образите по най-добрия начин и заедно с целия екип да подари на публиката един очакван и незабравим спектакъл, който вярваме, ще има същия изключителен успех! „Всяка година по същото време“ е пиеса, която рисува история с палитрата на всички човешки емоции и състояния. Чувствен и забавен диалог за неизбежните лутания между удобните самоизмами и отрезвяващите истини. За онзи етап, в които изпитваш нужда да осмислиш пропуснатите възможности и да се отдадеш на неосъществените идеи, заедно с някой, който те обича и подкрепя! За моментите, в които бързаш да прекосиш пустинята на неполучените отговори и да изкачиш своя личен Еверест. Най-голямото щастие е да осъзнаеш, че любовта е единственият правилен житейски път!

Постановката ще се играе на 6.03.2020 г. от 19ч. в зала ДНА / Военен клуб/ Бургас. Билети вече се продават в билетен център „ Часовника” / пред хотел България/.

 За повече информация и резервации тел. 0894/898-098-Маруся Русева –организатор / Арт ателие/

Коментари

Още от последните новини