Аплодисменти! Млад бургазлия сам преобрази стаята в общежитието си в Студентски град (снимки)

Аплодисменти! Млад бургазлия сам преобрази стаята в общежитието си в Студентски град (снимки) - E-Burgas.com

След седмица боядисване, ремонтиране и леко освежаване от моя страна, общежитието ми в Студeнтски град най-накрая е готово...

Постът е споделен във фейсбук от личния профил на бургаския талант Вениамин Димитров, известен с редицата си призови места в родни и международни музикални конкурси. Вени е студент в Софийски университет. След завръщането си от САЩ тази есен среща трудности при намирането на квартира, но благодарение на негови приятели, успява да се сдобие със стая в общежитие.

Харесва му, че стаята е голяма и просторна и решава да се нанесе там, но и да я освежи. След седмица, прекарана в боядисване и леки козметични корекции, резултатът е повече от успешен. Отдавна се говори и пише за лошите условия в общежитията в Студентски град, но нищо на практика не се върши. Вениамин от Бургас е пример за това как с повече усилие и много желание нещата могат да изглеждат по-красиви.

„Колкото и странно да звучи, никога съм нямал толкова хубава стая, много ми е уюутно и приятно сега, когато знам че сам съм си го направил. Взех идеи от интернет както и вложих малко от своето въображение“, сподели Вени пред нашата медия.

В нито един момент от нашия разговор той не се оплака, не отправи и упрек към някой за лошите условия в общежитията. Точно обратното - разказът му излъчваше позитивизъм и истинско задоволство от добре свършената работа. Браво, Вени!

*Снимки: Вениамин Димитров

Галерия
Коментари

Още от последните новини