АПИ с нови ограничения на "Тракия" към Бургас от понеделник

АПИ с нови ограничения на

От 12 ч. в понеделник /24 август/ до 12 ч. в сряда /26 август/ шофьорите трябва да карат с повишено внимание и да спазват стриктно поставената пътна сигнализация в района на 160-ия км на автомагистрала „Тракия“ в посока Бургас.

Поради предстоящи ремонтни дейности ще се извършва оглед на съоръжението при 160-ти км и ще бъде затворена аварийната лента. Трафикът ще се осъществява в активната и изпреварващата ленти за движение.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Свързани статии
Водна терапия в басейн за деца с увреждания в Бургас Най-много контрабанда е пресечена на ГКПП „Капитан Андреево” Затварят временно кръстовището на "Шейново" и "Македония" Започва обновяването на ул. "Шейново" Ремонтират две улици в центъра на Бургас, променят движението от понеделник Правят ремонт на площад в Созопол АПИ ремонтира 3000 км пътища през 2023 Временни промени в движението ще има и в "Меден рудник" АПИ: Тръгвайте с автомобили подготвени за зимни условия Полицаят трафикант поиска вкъщи, трябва да се грижи за баба си и дядо си
Тагове
аетомобили трафик магистрала апи ремонт тракия
Коментари

Още от последните новини