АПИ с нови ограничения на "Тракия" към Бургас от понеделник

АПИ с нови ограничения на

От 12 ч. в понеделник /24 август/ до 12 ч. в сряда /26 август/ шофьорите трябва да карат с повишено внимание и да спазват стриктно поставената пътна сигнализация в района на 160-ия км на автомагистрала „Тракия“ в посока Бургас.

Поради предстоящи ремонтни дейности ще се извършва оглед на съоръжението при 160-ти км и ще бъде затворена аварийната лента. Трафикът ще се осъществява в активната и изпреварващата ленти за движение.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Свързани статии
Ето докъде стигна ремонтът на бул. "Демокрация" Задържаха мъж със сребърни накити за над 14 бона на "Капитан Андреево" (Снимки) Преасфалтираха част от "Демокрация" Откриха контрабандно злато в кабината на камион на "Капитан Андреево" (Снимки) Ремонт и тежка катастрофа ограничиха движението на "Тракия" на едно и също място Нови промени в градския транспорт от понеделник Почти две седмици без движение по централна улица заради ремонти Над 2 млрд. лева са дадени за пътища последните 3 години Исторически момент за бургаската пожарна: Ето в какво ще се превърне до пролетта (Снимки) Ето как върви ремонтът на НХК (Снимки)
Тагове
аетомобили трафик магистрала апи ремонт тракия
Коментари

Още от последните новини