АПИ: На Гергьовден може да има проблеми с продажбата на винетки

АПИ: На Гергьовден може да има проблеми с продажбата на винетки - E-Burgas.com

Възможни са "частични" забавяния и прекъсвания в електронната система за събиране на пътни такси, които "да затруднят продажбите на електронни винетки и маршрутни карти". Това предупреждава Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ).

Евентуалните проблеми се чакат между 17:00 и 19:00 часа, когато ще има актуализации в системата за събиране на такси от винетки и тол. Актуализациите няма да повлияят на автоматичното отчитане чрез бордови устройства и GPS тракери на изминатото разстояние от тежкотоварни автомобили над 3,5 тона, уверява АПИ.

За избягване на риска от проблеми с покупката на е-винетка за леки коли и на маршрутна карта за камиони и автобуси по време на предвидените актуализации, препоръчваме на шофьорите внимателно да планират пътуването си по републиканската пътна мрежа и да купят своевременно електронната си винетка или маршрутна карта, казват от АПИ.
 

 

Свързани статии
Създават нови две платна на ГКПП "Капитан Андреево" Контрабандна валута над 1 млн. лева откриха митничари на "Капитан Андреево" (Снимки) АПИ: Карайте внимателно към Бургас по магистралата, монтират се мантинели Мъж отказа да плаща винетка заради лоши пътища Откриха над 100 кг хероин в автомобил с малолетни деца (Видео) Отново проблеми с продажбата на винетки БАБХ бие шута на частниците от гьола на "Капитан Андреево" Отново интензивен трафик на "Капитан Андреево" Събев обеща спешни мерки за трафика на границата с Турция Събев идва на "Капитан Андреево" заради опашките от камиони
Тагове
АПИ винетки
Коментари

Още от последните новини