АПИ: На Гергьовден може да има проблеми с продажбата на винетки

АПИ: На Гергьовден може да има проблеми с продажбата на винетки - E-Burgas.com

Възможни са "частични" забавяния и прекъсвания в електронната система за събиране на пътни такси, които "да затруднят продажбите на електронни винетки и маршрутни карти". Това предупреждава Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ).

Евентуалните проблеми се чакат между 17:00 и 19:00 часа, когато ще има актуализации в системата за събиране на такси от винетки и тол. Актуализациите няма да повлияят на автоматичното отчитане чрез бордови устройства и GPS тракери на изминатото разстояние от тежкотоварни автомобили над 3,5 тона, уверява АПИ.

За избягване на риска от проблеми с покупката на е-винетка за леки коли и на маршрутна карта за камиони и автобуси по време на предвидените актуализации, препоръчваме на шофьорите внимателно да планират пътуването си по републиканската пътна мрежа и да купят своевременно електронната си винетка или маршрутна карта, казват от АПИ.
 

 

Свързани статии
Ето го тайника, в който младеж опита да пренесе 9,2 кг марихуана в Турция (Снимки) Нова акция по пътищата за празниците, АПИ спира с ремонтите АПИ: Не ремонтираме здрави пътища АПИ с нови ограничения на "Тракия" към Бургас от понеделник ЦИК: Няма пари за машинно гласуване, ще има ако са нужни Нов запис с гласа на Борисов, нарече Радев "прост летец" и "тъпанар" (аудио) KAT започва нова национална операция Продължават ремонтите по АМ Тракия Елена Йончева: Американски експерти обявиха, че записът на Борисов е автентичен Делим си с Румъния най-смъртоноисните пътища в Европа
Тагове
АПИ винетки
Коментари

Още от последните новини