АПИ: На Гергьовден може да има проблеми с продажбата на винетки

АПИ: На Гергьовден може да има проблеми с продажбата на винетки - E-Burgas.com

Възможни са "частични" забавяния и прекъсвания в електронната система за събиране на пътни такси, които "да затруднят продажбите на електронни винетки и маршрутни карти". Това предупреждава Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ).

Евентуалните проблеми се чакат между 17:00 и 19:00 часа, когато ще има актуализации в системата за събиране на такси от винетки и тол. Актуализациите няма да повлияят на автоматичното отчитане чрез бордови устройства и GPS тракери на изминатото разстояние от тежкотоварни автомобили над 3,5 тона, уверява АПИ.

За избягване на риска от проблеми с покупката на е-винетка за леки коли и на маршрутна карта за камиони и автобуси по време на предвидените актуализации, препоръчваме на шофьорите внимателно да планират пътуването си по републиканската пътна мрежа и да купят своевременно електронната си винетка или маршрутна карта, казват от АПИ.
 

 

Свързани статии
Водна терапия в басейн за деца с увреждания в Бургас Най-много контрабанда е пресечена на ГКПП „Капитан Андреево” АПИ ремонтира 3000 км пътища през 2023 АПИ: Тръгвайте с автомобили подготвени за зимни условия Митничарите от МП "Капитан Андреево" заловили над 27 млн. контрабандни лева през 2022 Служители на АПИ излизат на протест Създават нови две платна на ГКПП "Капитан Андреево" Контрабандна валута над 1 млн. лева откриха митничари на "Капитан Андреево" (Снимки) АПИ: Карайте внимателно към Бургас по магистралата, монтират се мантинели Мъж отказа да плаща винетка заради лоши пътища
Тагове
АПИ винетки
Коментари

Още от последните новини