Ананиев отнови отвори пазарите, но с едно условие

Ананиев отнови отвори пазарите, но с едно условие  - E-Burgas.com

Tърговците трябва да приберат сергиите си в дните от Разпети петък до Великден включително

Министърът на здравеопазването отмени забраната за работа на кооперативните пазари и цветни борси в страната като единствените дни, в които търговците трябва да приберат сергиите си в дните от Разпети петък до Великден включително.

Новата заповед на Ананиев идва, след като търговците и властите са създали добра организация и стриктното прилагане на въведените противоепидемични мерки на кооперативните пазари и цветните борси. Заповедта разрешава функционирането на пазарите и на Велики четвъртък - 16-ти април.

"Кооперативните пазари и цветните борси ще бъдат затворени единствено в периода от 17-ти до 19-ти април, включително. В този период търговските обекти за хранителни стоки в обособени помещения и аптеките на територията на тези пазари могат да работят при строго спазване на противоепидемичните мерки", пише в министерската заповед.

Свързани статии
Мъж получи условна присъда за търговия с вот Агенцията по храните започна проверки по магазините МВР работи по 100 случая за купуване на гласове 612 са образуваните досъдебни производства за търговия с вот до деня за размисъл Бургаска област сред най-разследваните от МВР за търговията с вот Как се търгува вот в Бургаско – от брашно и макарони до опрощаване на борчове "Изправи се! Мутри Вън" - Бургас натири Цветелин Георгиев Премиерът Стефан Янев: Работата срещу купения вот дава резултати Иван Гешев иска имунитета на бургаски кандидат-депутат, търгувал с вот в Маринка Девет мъже са задържани в Бургаско за търговия с вот (Снимки)
Тагове
пазари търговия
Коментари

Още от последните новини