Акробатите на „Нефтохимик-2011" се върнаха със златни медали от Сливен (Снимки)

Акробатите на „Нефтохимик-2011

Акробатите от бургаския спортен клуб „Нефтохимик-2011“ за пореден път се представиха се представиха отлично, този път на областен турнир, който се проведе в Сливен вчера. В състезанието участие взеха 5 клуба от цялата страна.

Бургаския клуб се представи от осем деца, които се представиха достойно и показаха класа и стил в представянето си, разказаха от „Нефтохимик-2011“. Със златен и сребърен медал се окичиха Калоян Велинов (първо място) и Денис Хипке (второ място) във възразстова група от 6 до 8 години.

При 9-11-годишните, също индивидуално, Симона Янкова и Даная Косева завършиха на второ и четвърто място, а в дисциплината 4-ка мъже, като победители с медали се окичиха Мартин Челебиев, Антоан Тонев, Денислав Пенев и Атанас Стоянов.

Треньорите на „Нефтохимик-2011“ споделиха че са доволни и удовлетворени от постиженията и предсатвянето на състезателите си.

Бургаските спортисти тепърва започват усилена подготовка за турнира „Млад акробат“, който ще се проведе през декември в спортна зала „Младост“.

Галерия
Коментари

Още от последните новини