"Акага" и "Селебрейшън" с общ концерт в Бургас

Снимка: avtora.com

"Акага" и "Селебрейшън" се събират за общ концерт в Бургас. Той ще се проведе на 26 юни (петък), от 19:30 часа, на открита сцена "Охлюва" в Морската градина. За публиката концертът ще е безплатен.

Очертава се едно много фънки събитие, което да покаже, че културният живот в Бургас продължава да кипи, вече с високите градуси на лятното настроение.

"Акага" и "Селебрейшън" са в приятелски отношения помежду си. Двете групи са създадени почти по едно и също време, в началото на 90-те. Те харесват Бургас и Бургас харесва тях, което е обещание за една прекрасна юнска музикална вечер край морето.

Жители и гости на града са еднакво добре дошли на концерта - заповядайте!

Събитието се реализира с подкрепата на Община Бургас.

 

Свързани статии
Отменят новогодишния празничен концерт в Созопол С "Хубавата Елена" бяха закрити официално Бургаските музикални празници "Емил Чакъров" Рони Ромеро от Rainbow ще пее с Данчо Караджов в Бургас Звездите от Евровизия изнасят голям концерт в Бургас Ето какво казаха звездите от музикалния фестивал в Бургас (Видео) С „Пинокио“ в Летния театър започва програмата „Детско лято“ Музиката на Стинг, "Бийтълс" и Синатра ще звучи в нов прочит с гласа на Васил Петров в Бургас "Акага" и "Селебрейшън" дадоха тон за добро настроение през уикенда (Снимки) Блестяща „Наздравица“ в Експо център „Флора“ в неделя И Летния театър отваря врати лятото, ето прогарамата му
Тагове
Акага концерт
Коментари

Още от последните новини