40 детски футболни отбора идват на турнир в Бургас

40 детски футболни отбора идват на турнир в Бургас - E-Burgas.com

Масов футболен турнир започва в Бургас днес и ще продължи до неделя. Участниците са от четири възрастови групи - деца, родени през 2007, 2008, 2009 и 2010 година. Организатор е ДФК "Звездичка", със съдействието на Община Бургас и Зоналния съвет на БФС.

Общо 40 отбора от цялата страна ще вземат участие в турнира. За всички футболисти и отбори са осигурени медали, грамоти, купи, предметни награди, топки и сертификати за феърплей, като в Шампионска лига.

За наборите 2007 и 2008 двубоите през следващите три дни ще се проведат в новоизградения комплекс на "звездичките" - "Театър на мечтите". Набор 2009 ще играе на другата клубна база - "Звездичка Арена", отново в к-с "Славейков". За набор 2010 срещите ще са в зала "Електра" на ул. "Янко Комитов 16 А.

В неделя, когато са срещите за разпределение на медалите, ще има срещи и на комплекса "Каменица Арена", стопанисван от "Бургас спорт". На награждаването ще присъства със сигурност почетният президент на бургаския клуб - червената легенда Анатоли Нанков.

Коментари

Още от последните новини