4 училища в страната и 622 паралелки учат дистанционно

4 училища в страната и 622 паралелки учат дистанционно - E-Burgas.com

622 паралелки и 4 училища в страната учат дистанционно в момента, а средният процент на карантинираните учители и ученици е 1,2 на сто, съобщи министърът на образованието и науката Николай Денков, цитиран от БНР.

„Карантинирани учители - 1,1% към днешна дата. Най-много са в Монтана – 2,18%. Най-малко са в Плевен - 0,43% . За ученици и деца – 1,21% са към днешна дата карантинирани. Най-много са в Перник към днешна дата – 2,57%.  Най-малко са в Смолян – 0,4%“, каза министърът.

Свързани статии
Без тестове за ковид в училищата Министър Николай Денков и кметът Димитър Николов откриха иновативен център в бургаско училище (Снимки) Ясен е новият план-прием на бургаските училища, ето къде и какво ще може да се учи МОН още не е решило ще се удължава ли учебната година Обмислят учебната година да започва от първия понеделник на септември Доставят ковид тестовете на училищата МОН: Учителите да носят маски и по време на час Онлайн училище при 10% заразени ученици Без маски за децата в предучилищна и детските градини Английската гимназия ще открие учебната година с нови паралелки
Тагове
николай денков училища паралелки
Коментари

Още от последните новини