4 училища в страната и 622 паралелки учат дистанционно

4 училища в страната и 622 паралелки учат дистанционно - E-Burgas.com

622 паралелки и 4 училища в страната учат дистанционно в момента, а средният процент на карантинираните учители и ученици е 1,2 на сто, съобщи министърът на образованието и науката Николай Денков, цитиран от БНР.

„Карантинирани учители - 1,1% към днешна дата. Най-много са в Монтана – 2,18%. Най-малко са в Плевен - 0,43% . За ученици и деца – 1,21% са към днешна дата карантинирани. Най-много са в Перник към днешна дата – 2,57%.  Най-малко са в Смолян – 0,4%“, каза министърът.

Свързани статии
МОН: Учителите да носят маски и по време на час Онлайн училище при 10% заразени ученици Без маски за децата в предучилищна и детските градини Английската гимназия ще открие учебната година с нови паралелки В Бургас представиха новия медицински софтуер за училища и детски градини Даряват медицински софтуер за бургаските училища Виолета Илиева, РУО: Корпусите няма да решат проблема с броя на учениците, нужно е ново училище Обявяват прием в три паралелки след завършен 7 клас в Несебър За първи път: Вижте какви нови паралелки предлагат елитните гимназии на Бургас От февруари отварят и залите за извънкалсни дейности
Тагове
николай денков училища паралелки
Коментари

Още от последните новини