314 души борят коронавируса в бургаските болници

314 души борят коронавируса в бургаските болници - E-Burgas.com

79 са новозаразените, осем души са починали

314 са пациентите с коронавирус, които са хоспитализирани в болниците в областта, като 13 души са новонастанените за последното денонощие. Общо 79 пък са новозаразените, а починалите са осем души.

42 са положителните тестове в община Бургас, в останалите общини са под 7 случая, единствено Малко Търново „държи фронта“ без нито един нов заболял вече няколко дни.

В момента има трима души в тежко състояние в Реанимацията на УМБАЛ-Бургас, а сред новозаразените са трима учители и един ученик.

Общо за област Бургас случаите с регистрирани  положителни проби за COVID-19 към момента са    26 438 лица. Близо 20 хиляди са излекуваните.

Свързани статии
200 са новозаразените с ковид за денонощие Продължава увеличаването на новите случаи на ковид у нас Бургас на второ място по новозаразени с ковид за денонощието Бургаските болници се подготвят за четвъртата вълна 121 новозаразени с ковид у нас Епидемиолог: Четвъртата вълна вече е у нас 96 са новите случаи на коронавирус у нас Четвърта вълна: Делта вариантът на ковид настъпва в Европа Гранична полиция денонощно охранява кораба с огнище на COVID-19 Ковид погуби моряк от кораб на бургаското пристанище, 11 други са заразени
Тагове
ковид региона
Коментари

Още от последните новини