314 души борят коронавируса в бургаските болници

314 души борят коронавируса в бургаските болници - E-Burgas.com

79 са новозаразените, осем души са починали

314 са пациентите с коронавирус, които са хоспитализирани в болниците в областта, като 13 души са новонастанените за последното денонощие. Общо 79 пък са новозаразените, а починалите са осем души.

42 са положителните тестове в община Бургас, в останалите общини са под 7 случая, единствено Малко Търново „държи фронта“ без нито един нов заболял вече няколко дни.

В момента има трима души в тежко състояние в Реанимацията на УМБАЛ-Бургас, а сред новозаразените са трима учители и един ученик.

Общо за област Бургас случаите с регистрирани  положителни проби за COVID-19 към момента са    26 438 лица. Близо 20 хиляди са излекуваните.

Свързани статии
1 123 са новите случаи на ковид у нас Спад на новозаразените в последния почивен ден за Великден: 367 общо, 34 в Бургас Бойко Борисов: С чест можем да кажем, че сме приключили и тертата вълна 631 са новите случаи на ковид за 4 май Коронавирусът погуби нови седем души в Бургас 1850 са новозаразените с ковид 16 вида бързи тестове ще се признават у нас Кантарджиев: През есента ковид ще има само в отделни места или семейства Отново под 2000 новозаразени, в Бургас - 92 18 души са хоспитализирани с ковид в Бургаско
Тагове
ковид региона
Коментари

Още от последните новини