20% отстъпка за процедури и услуги в царството на красотата SENSE Beauty Salon

20% отстъпка за процедури и услуги в царството на красотата SENSE Beauty Salon - E-Burgas.com

Всеки иска да изглежда отлично всеки ден, но още повече - за празници. Изглеждайте съвършено за Деня на любовта 14 февруари - с грижа от SENSE Beauty Salon. До Деня на Свети Валентин всички продукти и терапии на Biologic Recherche, Kérastase и Balmain, както и целия спектър услуги в царството на красотата ви очакват на специална цена от с 20% отстъпка - защото го заслужавате. 

 

На ваше разположение в SENSE Beauty Salon са:

- стилисти Ксения Вълева и Димитър Мавродиев - истински професионалисти, които знаят точно от какво се нуждае косата ви, за да засияе в пълния си блясък. От най-подходяща прическа - през съвършен цвят, балеаж, кичури - до разкошна визия за специален момент - можете да им се доверите изцяло. Те ще преобразят косата ви - и вас - с помощта на продукти най-висок клас от световните брандове Kérastase и Balmain, ще ви дадат ценни съвети и ще препоръчат най-подходяща грижа - и в салон, и за домашна употреба. Дългогодишната работа, непрестанните обучения и форуми, стотиците доволни дами и господа са достатъчна гаранция за качествената грижа, която предлагат.

- козметик Веселина Уайт - бюти терапевт с над 10-годишен опит, регулярен участник в различни надграждащи формати, верен помощник в постигане на по-висока естетика и разрешаване на различни свързани проблеми. Тя има на свое разположение наред с опит и знания ценен приятел - лаборатории Biologic Recherche и тяхната уникална методология за диагностика здравето на кожата SKIN INSTANT LAB®. SENSE Beauty Salon е единствен посланик на световния бранд в Бургас. Помощници по пътя на здравето наред с процедури и продукти Biologic Recherche са и решенията на световните брандове Guinot и Natura Bissé. В помощ на отличната естетика, салонът разполага и с революционна технология за лазерна епилация от ново поколение - MeDioStar NeXT ,технология за радиочестотен лифтинг подходящ за лице, тяло и околоочен контур, както и с IМPACT за неинвазивна липосукция, комбиниращ кавитация с електропореза. 

- гримьор Катрин Валентинова – умел майстор на изящния макиаж за всеки повод – от дискретна, изискана визия за ежедневието, през сценичен грим, до впечатляващи решения за специални поводи. Катрин има на свое разположение наред с изключително качествени продукти магическата съставка, нужна на всеки артист – усет към високата естетика. Характерни за нея са стремежа за постоянно надграждане и създаване на нови визии, а не повтаряне на заучени движения. Да предложиш на човека най-подходящото за него решение, съобразено със спецификите на лицето, облеклото, което ще носи, дори прическата – да подбереш цветове, продукти, да положиш професионално дълготраен, красив макиаж – това са уменията на Катрин Валентинова.

- маникюрист Мариета Горанова -   по ръцете ще познаете дамите и господата, които държат на себе си. От ръкостискането, до всеки мъничък жест, които правим в интеракцията си ръцете ни разказват. Мариета Горанова знае как да се погрижи за тях – от красив и дълготраен маникюр, до подхранена кожа – тя превръща всеки маникюр и педикюр в истинско бижу – произведение на изкуството, което носи радост на самите нас и разказва на околните за естетика. Задължителен елемент от всяка класна визия!


Това е екипът на SENSE Beauty Salon. Ще ви посрещнат с кафе, шампанско, чай. Ще се погрижат за вас, на крачка от морето – в заобиколения от вълни и зеленина салон – ще ви изпратят с отлични визия и настроение. Открийте грижата сега, подарете на любим човек – или на себе си – на специална 20% отстъпка от  цената, до 14 февруари, включително. Защото обичта е грижа! 

За повече информация, запазване на час или закупуване на продукти или подаръчен ваучер: +359 56 840 500 | [email protected]
 

Коментари

Още от последните новини