16 са новите случаи на заразени днес

16 са новите случаи на заразени днес - E-Burgas.com

218 са случаите на коронавирус у нас. За деня има 16 диагностицирани, но е възможно броят да се увеличи, обясниха на брифинг от Националният оперативен щаб.

"Лабораториите продължават да работят", увери шефът на Щаба ген.-майор Венцислав Мутафчийски.

Регистриран случай има и в нов областен град в България - двама пациенти са дали положителни проби в Стара Загора. Тенденцията за най-голям брой заболели в София се запазва. Регистрирани случай на COVID-19 има още в Плевен, Стара Загора, София, Пазарджик, Добрич и Варна.

В Стара Загора новите случая са 2, в София-7, в Плевен има още един заразен. Там случаите стават общо 6. В Пазарджик има  4-ма нови заразени, в Добрич един и  във Варна един. Там общо заразените са вече 11. Сред тях няма в тежко положение.

Във ВМА има установено цяло семейство с коронавирус-майка, баща и двете им деца на 4 и 8 години.  Болна е сестрата на жената.

Свързани статии
Ивайло Мирчев: Време е да им кажем "довиждане" на ГЕРБ в големите градове Христо Иванов: Приемането на еврото гарантира забогатяване на страната 903 са новозаразените с ковид за последното денонощие Ангел Кунчев: Трябва да вземем мерки сега, за да не пълним пак болниците 643 са новите случаи на коронавирус 435 са новозаразените с ковид у нас Вирусолог: Коронавирусът не изчезва, продължава да мутира 321 са новозаразените с коронавирус Проф. Христова за ковид: Най-страшното вече е зад гърба ни Новите случаи на ковид у нас отново надхвърлиха 2000
Тагове
коронавирус българия
Коментари

Още от последните новини