14 тежки катастрофи за едно денонощие у нас

14 тежки катастрофи за едно денонощие у нас  - E-Burgas.com
Архив dnes.bg

64 катастрофи са станали у нас през последните 24 часа, съобщиха от Пътната полиция, цитирани от cross.bg. 14 от тях са били тежки с 16 ранени.

В по-късните часове се очаква засилен трафик по основните пътни направления, предупредиха от МВР. Лъчезар Близнаков от Пътната полиция обясни къде се очакват повече автомобили и какви мерки са предприети:

"Ще се образуват колони от автомобили, най-вече на Благоевград и по автомагистрала "Тракия". Навсякъде имаме допълнителни екипи на Пътна полиция , които ще осигуряват пропускливост на движението, ще предотвратяват образуването на задръствания и струпвания. Въпреки това призоваваме шофьорите да се движат толерантно, да се движат най-вече търпеливо, да не изпреварват неразумно.

Искам да кажа, че отново са ангажирали силите на Жандармерията, които ще подпомагат екипите на Пътна полиция. Те ще се движат в транспортния поток, ще наблюдават за нарушители. Също така ще се грижат и за обезпечаването на обществения ред в крайпътните заведения и паркингите".

Коментари

Още от последните новини