Здрави през есента и зимата с натурални пчелни продукти от ново поколение

Здрави през есента и зимата с натурални пчелни продукти от ново поколение   - E-Burgas.com

Известно е, че медът и пчелните продукти са сред родните шампиони за супер храни. И не случайно - съдържат пълния спектър от хранителни вещества, аминокиселини, витами­ни и ензими. Наричат ги най-ценните естествени мултивитамини, предоставени на човека от природата. Причината за това са пчелите, които старателно събират есенцията на природата, за да достигне тя до нас във формата на мед, пчелен прашец, клеева тинктура и други пчелни продукти.

          Но на кои от многобройните предлагани на родния пазар да заложим? И как да сме сигурни, че в тях са запазени всички полезни вещества, заради които всъщност ги купуваме?

          Ще ви представим българските пчелни продукти „Пчелинъ“. Под тази марка се произвеждат „Пчелен прашец“, „Клеева/Прополисова тинктура“ и уникалния  „Еликсир 4 в 1“.  Ето няколко факта, които ще хвърлят светлина на зададените въпроси.

          Фирмата-производител „Роял Бийс“ е с дългогодишни традиции в отглеждането на пчели и в производството на пчелни продукти - наследник е на едноименната пчеларска ферма, създадена през 1909 г.

          В производството си влага само истинска продукция от специално селектирани пчелни ферми и райони в страната.  

          Тя е единствената в България, притежаваща патент за технология на производство, която допринася за пълното извличане на активно-полезните съставки на прополиса и високата им концентрация в клеевата тинктура.

          Всички нейни продукти са 100% натурални, без допълнителни термични обработки, без ГМО, без имитиращи подсладители, без оцветители, без изкуствени аромати.

Ето и малко информация за самите продукти:

          Пчелният прашец „Пчелинъ“ е създаден от специално подбрана селекция многоцветен прашец от най-добрите балкански и полски пчелини. Препоръчва се на хора, страдащи или склонни към анемия, заради наличието  на желязо, протеини, Б витамини и фолиева киселина - съставки, липсата на които води до понижаване на хемоглобина. Тъй като е богат на лицетин - органично съединение, играещо важна роля в метаболизма на мазнините и допринасящо за разтварянето на мастните и холестероловите плаки по стените на кръвоносните съдове, прашецът е изключително полезен при диети. Прибавянето му в храната ще подобри храносмилането и ще намали неприятното подуване на стомаха. Бори с лекота алергиите. А заради солидното количество витамини и минерали действа противовъзпалително и повишава имунната устойчивост на организма.

          Клеева/Прополисова тинктура „Пчелинъ“ се произвежда по стара семейна технология - тинктурата отлежава 100 дни в специални съдове, на тъмно и прохладно място, периодично се разбърква и филтрира, за да се извлекат максимално полезните и ценни вещества от суровия прополис, в перфектно съотношение на вкус и качество. За разлика от масово произвежданите тинктури, при които в етиловия спирт се влагат прополисови гранули или пръчки с извличане на активни съставки само от повърхностния слой, в тази на „Пчелинъ“ се влага прополис на прах. Патентовата технология на производство допринася за пълното извличане на активно-полезните съставки на прополиса и високата им концентрация в тинктурата. Прополисът съдържа десетки ценни витамини, 16 вида аминокиселини, етерични масла, минерални соли и микроелементи. Заради  силното му антимикробно действие много родители го предпочитат като идеалното  профилактично средство срещу вирусни инфекции и грипоподобни заболявания за децата си.

           Еликсир 4 в 1 „Пчелинъ“ е уникален натурален продукт, съдържащ мед, пчелен прашец, прополис и пчелно млечице. Комбинацията е есенция от всички дарове на природата, събрани в едно и действа като най-добрият биостимулатор на организма. Повишава имунитета, понижава холестерола, стимулира функцията на жлезите с вътрешна секреция, стимулира растежа на невронни стволови клетки в мозъка. Оказва благоприятно влияние при анемии, нервни изтощения, атеросклероза, използва се за регулирането на кръвното налягане. Има благотворно влияние при язва, гастрит, колит. Подобрява също физическия и психическия тонус, забавя процесите на стареене, тъй като подобрява производството на колаген в кожата. Съдържа всички важни за детския организъм витамини в препоръчителните за детската възраст концентрации. Дава бърза енергия и здраве през цялата година.

          Фирмата-производител гарантира и застава зад всичко, написано на етикетите на нейните продукти, а в превъзходния вкус и полезните им качества може да се убедите сами. Ще ги намерите в аптечната мрежа в цялата страна, благодарение на ексклузивния им дистрибутор на фармацевтичния пазар в България - „Фаркол“АД. 

Галерия
Коментари

Още от последните новини