Запишете се за VI-та oбластна олимпиада по информатика и нови технологии в Бургас

Запишете се за VI-та oбластна олимпиада по информатика и нови технологии в Бургас - E-Burgas.com

На 21-ви март от 09.00 часа в Бургаския свободен университет ще се проведе VI-та областна олимпиада по информатика и информационни технологии. Реномираният конкурсен форум се организира за шеста година по иницатива на Фондация "Шанс за децата и природата на България", със съдействието на Център за млади таланти и направление "Информатика и компютърни науки" към Центъра по информатика и технически науки на БСУ.

Партньор на събитието тази година ще бъде и Профилирана природоматематическа гимназия "Акад. Никола Обрешков".

Ученици от три възрастови групи: 4-ти до 6-ти клас; 7-ми до 9-ти клас и 10-ти до 12-ти клас на различни средни и основни училища от града и региона ще премерят сили и покажат своите знания в сферата на ИТ технологиите - един от най-динамичните и бързо развиващи се сектори.

Участието е безплатно, а организаторите канят всички деца и младежи от 4-ти до 12-ти клас от Бургас и региона с интереси в тази област да се включат в събитието.

Записвания за участие се приемат до 16.03.2020 г. по електронен път на: http://www.forbgkids.org/313/page.html?fbclid=IwAR3xI52GvCleM13P6SzUJVLZ9NOl81_UaXXDbaJs9j3RLwzKx9qqikWS_ys

Коментари

Още от последните новини