Захлаждане по морето в края на седмицата

Захлаждане по морето в края на седмицата - E-Burgas.com

Днес облачността ще е променлива. В следобедните часове вятърът в повечето райони ще се ориентира от североизток. Максималните температури слабо ще се повишат, но ще останат необичайно ниски за началото на септември - между 22° и 27°, в София – около 23°.

По-хладно от обичайното ще бъде и на морския бряг, с максимални температури от 22° до 25°. Ще духа до умерен североизточен вятър, който вечерта ще отслабне и ще се ориентира от югоизток. Повече слънце ще има в часовете около обяд.

Температурата на морската вода е около 25°. Вълнението на морето ще бъде слабо.

Променлива ще е облачността и в планините, с малка вероятност за валежи. Вятърът ще се задържи от запад-северозапад и ще бъде слаб. Температурите съвсем слабо ще се повишат и максималната на височина 1200 метра ще е около 17°, на 2000 метра - около 10°.

Свързани статии
Ветровито време и днес Ветровито днес, с валежи главно в планините И днес разкъсана облачност, до 4 градуса по морето Облачна събота с дъжд в източните райони Облачното и дъждовно време остава и днес Слънчев уикенд, но истинската зима се задава Времето остава топло и днес Слънчево и топло време по Черноморието Предимно слънчево време на Коледа Облачно и ветровито време в неделя
Тагове
време
Коментари