Вземете страхотни намаления от СПА център 6th Sense и SENSE Beauty Salon

Вземете страхотни намаления от СПА център 6th Sense и SENSE Beauty Salon  - E-Burgas.com

Очакват ви от 4 до 8 март на изложение Beauty Talks в мол Galleria


От 4 до 8 март в мол Галерия, Бургас на изложение Beauty Talks & Expo страхотни намаления ще предложат СПА център 6th Sense и SENSE Beauty Salon. Отстъпките са по случай празника на жената 8 Март. Всеки, посетил щанда на царството на красотата и релакса, ще има възможност да получи безплатна консултация относно процедурите и услугите и специален ваучер. Той ще предлага вход на супер цена за термалната зона на Гранд хотел и СПА Приморец - вътрешен басейн, сауна, арома сауна, парна баня, солена вана, джакузи, релакс зона. Изненадите не свършват дотук. Дамите получават и 20 % намаление за фризьорски услуги в салон SENSE, разположен на първа линия море, както и ще могат да използват безплатна консултация с козметик. 

Освен среща с консултанти от бюти индустрията на атрактивни щандове, представящи различни иновации, продукти и услуги, първото издание на Beauty Talks & Expo ще предложи интересни лектори като „Ергенът“ на 2022 г. Виктор Стоянов, стилист и дизайнер Антония Йорданова, дерматолог д-р Мария Тончева, астролог Валентина Радиева-Маренова, специалист по хранене и диетика проф. Донка Байкова и други. Във всички дни на ивента, всеки посетил изложението може да получи страхотни намаления, а томбола на празничния 8 март ще раздаде и награди. 

Не пропускайте възможността да се срещнете с различни специалисти и да получите съвети от тях. Разкрийте своята истинска красота с премиалните услуги на СПА център 6th Sense и SENSE Beauty Salon. От 4 до 8 март в мол Galleria, СПА мениджър Виктория Станкова ще е на ваше разположение за консултация, въпроси и специални подаръчни намаления. 

Заповядайте в царството на красотата, създадено специално за вас! 
За въпроси и повече информация: 056 910 913

Галерия
Коментари

Още от последните новини