Връщат по-учестеното разписание на автобусите в Бургас

Връщат по-учестеното разписание на автобусите в Бургас - E-Burgas.com

По разпореждане на кмета Димитър Николов от утре, четвъртък, "Бургасбус" ще изпълнява курсовете по основните линии Б1, Б2, Б11, Б12, 11 и 12 с по-учестеното разписание, което важеше до вчера. То беше променено по искане на общинския превозвач, след като бе регистриран драстичен спад на пътниците с над 70 % през последните дни.

Заради забелязаното тази сутрин струпване на хора, отиващи на работа, още днес следобед по линии Б11 и Б12 ще бъдат пуснати да пътуват по-дългите съчленени автобуси.

Точните графици с часовете и минутите на тръгване потърсете днес по-късно следобед в сайта на "Бургасбус", като за всяка линия има отделна подстраница.

Свързани статии
Започват засилени проверки на камиони и автобуси по пътищата у нас Б1 и Б2 ще возят безплатно в новогодишната нощ Отбелязваме Архангелова задушница в събота, ето кои автобуси пътуват до Гробищен парк "Бургасбус" с празнично разписание на 6 септември Спират линията Т1 до края на септември заради ремонт на улица 903 са новозаразените с ковид за последното денонощие Две градски линии с променен маршрут заради катастрофата на "Трапезица" Ангел Кунчев: Трябва да вземем мерки сега, за да не пълним пак болниците Ремонт ще затрудни движението по улицата пред депото на "Бургасбус" от понеделник 643 са новите случаи на коронавирус
Тагове
Бургасбус автобуси коронавирус
Коментари

Още от последните новини