Връщат по-учестеното разписание на автобусите в Бургас

Връщат по-учестеното разписание на автобусите в Бургас - E-Burgas.com

По разпореждане на кмета Димитър Николов от утре, четвъртък, "Бургасбус" ще изпълнява курсовете по основните линии Б1, Б2, Б11, Б12, 11 и 12 с по-учестеното разписание, което важеше до вчера. То беше променено по искане на общинския превозвач, след като бе регистриран драстичен спад на пътниците с над 70 % през последните дни.

Заради забелязаното тази сутрин струпване на хора, отиващи на работа, още днес следобед по линии Б11 и Б12 ще бъдат пуснати да пътуват по-дългите съчленени автобуси.

Точните графици с часовете и минутите на тръгване потърсете днес по-късно следобед в сайта на "Бургасбус", като за всяка линия има отделна подстраница.

Свързани статии
643 са новите случаи на коронавирус Линия 17А отново ще свързва "Меден рудник" и Крайморие през лятото 435 са новозаразените с ковид у нас Вирусолог: Коронавирусът не изчезва, продължава да мутира Извънредни автобуси в Бургас във великденската нощ 321 са новозаразените с коронавирус Проф. Христова за ковид: Най-страшното вече е зад гърба ни Автобусни превозвачи получиха над 9,3 млн.лв. помощ Без услугите на транспортната къща днес, ето къде можете да си заредите картите Транспортна къща няма да работи в събота
Тагове
Бургасбус автобуси коронавирус
Коментари

Още от последните новини