Впечатляващо музикално и танцово пиршество очаква Бургас на 6 юли в Гранд Хотел и СПА Приморец

Впечатляващо музикално и танцово пиршество очаква Бургас на 6 юли в Гранд Хотел и СПА Приморец - E-Burgas.com

Вечерта е посветена на блясъка на Холивуд - а вие сте добре дошли да се присъедините към звездите на събитието!

На 6 юли 2018г. Бургас ще се превърне в автентичен бляскав Холивуд - изпълнен с най-обичаната филмова музика на всички времена, шеметни танци, елегантни дами и джентълмени, ювелирни шедьоври, изискано меню и напитки, впечатляващи изненади. Царството на най-популярните звезди от Меката на киното за вечерта ще бъде Гранд Хотел и СПА Приморец. Тържеството стартира 19:30 часа. Всички са добре дошли. Дрескодът на събитие Let’s Get PRIM: Hollywood е предизвикателство към гостите - да се превъплътят в любимите си актьор/актриса или техен бляскав, в стилистиката на вечерта, екранен герой.

Музикалната програма ще бъде уникално изживяване. Създадена е специално за събитието от цели седем изключителни изпълнителя, които работят с Камелия Тодорова, дует „Ритон“, група „Авеню“, Деси Добрева и други знакови имена от родната музикална сцена. Вокалите са доверени на Мартин Костадинов, Христина Нейкова и Елена Сиракова. На барабаните ще видим Георги Марков, китарата е за Щерион Пилидов, а басът е запазен за Алекс Нушев. За клавишните грижата ще има Юлиан Янев.

Гостите на вечерта ще имат удоволствието да се насладят на истински музикален спектакъл, включващ най-обичаните песни от над тридесет от най-емблематичните ленти на всички времена. Някои от парчетата са носители на „Оскар“ за най-добра филмова музика. Вечерта ще стартира с Лайза Минели и „New York, New York“ от едноименния филм от 1977г, после ще премине през познатите на всички мелодии от филми както Хубава жена, Флашданс, Брилянтин, Титаник, Mamma Mia, Джеймс Бонд и много други – за да стигне до съвременни хитове като "Happy" на Pharrell от „Аз, проклетникът“ и "Can't stop the feeling" на Джъстин Тимбърлейк от "Тролчетата".

 „За нас събитието е много специално“ – заяви от името на 7-членния бенд певицата Елена Сиракова. „Много се вълнуваме! За мен винаги е удоволствие да работя с Гранд Хотел и СПА Приморец. Всички останали от групата също очакват с нетърпение Hollywood вечерта. Изключително отговорно е да имаш задачата да увлечеш публиката, да я отнесеш в друга реалност, на друго място. Усещането е страшно награждаващо – но и изисква много прецизно отношение. Допълнително предизвикателство е необходимостта подобно събитие да се изгради внимателно и с уважение към оригиналните песни, сравнението с които е неизбежно. Предстои една прекрасна вечер, пълна със страхотна музика и настроение! Бургас, очаквай ни!“ – завършва музикантската позиция към вечерта Елена Сиракова.

На сцената под звездите в лятната градина на Гранд Хотел и СПА Приморец, не само музиката ще е класна, но танците ще са вихрени и не по-малко впечатляващи. За тях грижата ще има балет „Кабарет“. Специално за вечерта, те са приготвили нови впечатляващи хореографии и атрактивни костюми, съобразени изцяло с музикалната програма и стилистиката на събитието.

 Let’s Get PRIM: Hollywood е лятното предизвикателство на Гранд Хотел и СПА Приморец към Вас – превърнете се в любимата си звезда, подарете си бляскава визия, бъдете звезда под звездите – насладете се на един автентичен танцово-музикален спектакъл, подплатен с изненади, шампанско и класно меню - защото го заслужавате!

Цена на куверт: 79.00 лева на човек.

За повече информация и резервации: +359 56 8 12345 | [email protected]

Коментари

Още от последните новини