Вкусът на Средиземноморието Ви очаква отново!

Вкусът на Средиземноморието Ви очаква отново! - E-Burgas.com

Само на крачка от морския бряг, с обновено меню на достъпни цени, средиземноморски изкушения и безплатен паркинг Ви очаква ресторант Салини в Гранд Хотел и СПА Приморец.

Не Ви се готви след работа? Тук на помощ идва кулинарната карта на града.

Често незаслужено неглижирана, но важна част от гурме културата на всеки град са хотелските ресторанти. Добрият хотелски ресторант е съществена част от гостоприемството на дадено място за настаняване. Затова в него винаги ще откриете елегантна и уютна обстановка, безупречен сервиз и примамлив избор на специалитети.

Предвид разнообразието на гости от различни части на света, зад успеха на всеки хотелски ресторант стои екип с широк опит, които освен че имат необходимите познания и изградения навик да готвят качествено за разнородна публика, не се страхуват да експериментират, винаги залагат на пресни продукти и са готови да откликнат на индивидуалните желания на всеки гост.

В приглушена и елегантна обстановка, екипът на шеф-готвач Красимир Петров ще Ви посрещнат и обгрижат с вкусно и подходящо меню за всеки повод – обяд или вечеря с бизнес партньор, близки и приятели, приеми, коктейли, тържества.... средиземноморски ресторант Салини в Гранд Хотел и СПА Приморец, който приютява жителите и гостите на Бургас от 1959 г. насам и тази година е вече с широко отворени врати. Заповядайте!

За резервации тел: 0877 81 00 18

Свързани статии
Заповядайте на среща - литературна премиера с Мира Добрева Мира Добрева представя "Светулки зад решетките" в Бургас Христос Екзархос и бенд канят Бургас на Гръцка вечер на 2 март 2024 г. По случай 8 март "Приморец" кани всички жени на парти до зори! Търсите идеалния подарък за Свети Валентин? Изберете разкошен СПА пакет за него, нея или двойки Внимание, влюбени: "Приморец" кани на музикално-кулинарен Свети Валентин Магията на Коледа оживява в музика днес 20.12 в "Приморец" Кралици на красотата в специална фотосесия за благотворителния бал Короновани красавици отново събират пари за благотворителност Порт Прим Арт Фест се утвърди като най-ценния културен форум на Бургас
Тагове
приморец
Коментари

Още от последните новини