Вече 8 месеца този блок в “Меден рудник” се наводнява при всеки дъжд (видео)

 Вече 8 месеца този блок в “Меден рудник” се наводнява при всеки дъжд (видео) - E-Burgas.com

Пияни работници счупили стъклопакета за седмия етаж преди половин година и още не са го сменили

Вече 8 мсеца апртаментите от блок 455 в бургаския комплекс “Меден рудник” се надовадняват при всеки дъжд. Причинта е изпълнението на програмата за енергийна ефективност, известна повече като безплатно саниране. За това сигнализира Катя Маринова, която живее на седмия етаж в блока и е сред най-засегнатите от некачествения ремонт.

Санирането на блока е започнало през октомври 2016 година и е трябвало да приключи през март, но и до ден днешен не е завършено. Проблемите за живущите се появили още през декември месец миналата година, когато апартаментите започнали да се надовадняват. Собсвениците се обърнали към община Бургас, която упражнява контрол върху качеството на изпълнение на строителните работи. Оттам ги посъветвали да запишат всички проблеми в тетрадка, след което не били предприети никакви конкретни действия.

“Вече 6 месеца чакаме да ни сменят стъклопакета, защото мъжете, които го качваха, бяха в нетрезво сстояние и го счупиха. От тогава не спираме да се оплакваме, но отговор няма. Целият вход тече и всички съседи са в безизходица” заяви Катя Маринова пред нашата медия.

Тя ни изпрати актуални снимки и видео от днешния дъжд, на които се вижда че дограмата тече сериозно. Хората във входа пък се надяват, че общината ще влезе в ролята си на контролен орган и ще санцкионира фирмата-изпълнител, която пък от своя страна най-после ще се задейства и ще свърши работата си качествено. 

Видео
Галерия
Коментари

Още от последните новини