Важно за пациентите от „Меден рудник”: Лаборатория „ЛИНА” отвори манипулационна в блок 383

Важно за пациентите от „Меден рудник”: Лаборатория „ЛИНА” отвори манипулационна в блок 383 - E-Burgas.com

Блок 383 се намира срещу новата поща и църквата в „Меден рудник”

За удобство на жителите от  к-с „Меден рудник” медицинска лаборатория „ЛИНА” откри манипулационна в блок  383. Блокът се намира срещу новата поща и църквата в комплекса, между спирките „Захари Стоянов” и „Резвая” на бързата автобусна линия.

Така от 2-ри януари - манипулационната, която беше в Медицински център  III,  вече се намира в бл. 383. „Избрахме тази локация, защото тя е по-достъпна и по-удобна за живеещите в комплекса”, споделят от „ЛИНА”.

Манипулационната в бл. 383 е с работно време от понеделник до петък от  07.00ч. до 18.00ч. и се помещава в кабинет 4 на Медико – дентална клиника „Меден рудник”, която е в близост до офис на „Еконт”. „ЛИНА” има общо две манипулационни в най-големия комплекс на Бургас. Другата се намира в бл.185.

Предимството на лаборатория „ЛИНА” е, че резултатите от изследванията, с изключение на по-специфичните тестове, излизат в рамките на няколко часа след взимане на пробата и могат да бъдат проверени и онлайн на сайта на www-lina-bg.com. За точността на резултатите има стриктен контрол и при отклонение от референтните стойности, изследването се повтаря преди да бъде представено на пациента. „ЛИНА” участва в Националната система за външен лабораторен контрол, което гарантира високо качество.

 В лабораторията работят специалисти по:  клинична лаборатория, микробиология, вирусология, паразитология,  цитохистопатология, биология, патология и трансфузионна хематология. 

Галерия
Коментари

Още от последните новини