В Бургас ще има таен концерт, музиката и локацията са мистерия

В Бургас ще има таен концерт, музиката и локацията са мистерия  - E-Burgas.com

За втора поредна година популярният формат Sofar Sounds ще организира таен концерт в Бургас. Защо таен? Защото музиката и локацията се пазят в тайна до последния момент. Това е запазена марка на концертите Sofar и причината местата за тях да свършват за броени часове.

Събитието в Бургас ще се състои на 28 август (събота), от 20 ч., на тайна локация, която ще се разкрие ден преди събитието. В него ще участват трима различни музикални изпълнители, които ще представят своята авторска музика. Концертът се организира със съдействието на Община Бургас.

Регистрацията за събитието вече е отворена, можете да заявите своето място тук

Sofar Sounds е безплатно събитие и работи на базата на дарение. В края на концерта ще можете да оставите сума в подкрепа на инициативата. Допълнителна информация за събитието и адреса на локацията ще получите малко преди концерта на имейл адреса, който предоставите при регистрация.

Sofar Sounds е международен формат, който съществува в над 300 града по цял свят. В България той се провежда засега само в София (и Бургас) и се радва на изключително голям интерес. На всеки концерт се представят трима артисти с авторска музика. До момента на сцената на Sofar са се изявявали Рут Колева, Прея, Тино, Елена Сиракова, Тони, Мастило, Свилен Ноев и още много други познати и непознати български и чуждестранни артисти, които са абсолютно равни на сцената. Слушането на музиката е в основата на концертите Sofar и затова употребата на телефони не е препоръчителна.

Коментари

Още от последните новини