Утре в 10 часа ваксинират първите медици в Бургас

Утре в 10 часа ваксинират първите медици в Бургас - E-Burgas.com

В 10 часа утре  започва ваксинацията срещу К-19 в Бургас. Първите дози ще бъдат поставени на медиците от първа линия. Имунизация ще се извършва в УМБАЛ Бургас, РЗИ-Бургас, Комплексен онкологичен център Бургас/КОЦ/, МБАЛ „Бургасмед”, болниците в Айтос и Карнобат.

В общинските здравни заведения първи ще се ваксинират д-р Теодор Попов- завеждащ ковид сектора в КОЦ и д-р Киселков, лекар в същото отделение. 

Свързани статии
Лекари сигнализират до Сербезова за важна детска ваксина 393 новозаразени с COVID-19 за денонощието, починаха 36 души Проф. Чорбанов представя българската ваксина срещу ковид есента 652 нови случая на ковид, 31 души са починали Доц. Ангел Кунчев: До 2-3 месеца ще има лекарство срещу ковид -19 Медицинският център на УМБАЛ Бургас осигурява зелен коридор за ваксинации срещу КОВИД-19 по празниците 1 759 са новите случаи на коронавирус Ковид взе нови 14 жертви за ден в областта Медици: Получилите първа доза от "Астра Зенека" да се ваксинират и с втора Германия готова да закупи руската ваксина без посредничеството на ЕС
Тагове
covid 19 ваксина
Коментари

Още от последните новини