Ученици от Несебър събраха 1745 лв. в благотворителен базар

Ученици от Несебър събраха 1745 лв. в благотворителен базар - E-Burgas.com

1745 лв. е сумата, събрана на традиционния благотворителен базар в СУ „Любен Каравелов“, организиран  в навечерието на най-светлия християнски празник – Рождество Христово.  Проявата бе посветена на 140 – та годишнина от откриването на българско училище в Несебър. Базарът бе посетен от кмета на Несебър Николай Димитров в присъствието на директора на училището Ирина Велкова. Градоначалникът  похвали участниците в акцията за положения труд, за красивите и оригинални изделия и пожела успех на инициативата.

Събраните средства от благотворителен  базар ще бъде предоставени на талантливи ученици на училището, участници в олимпиади, състезания, конкурси. Част от сумата ще бъде използвана и за подготовката за отбелязване на 140-ата годишнина на СУ „Любен Каравелов“.

Благородната инициатива е организирана от БМЧК – Несебър, ученически съвет, с подкрепата на ръководството на училището, учителския колектив, родители.

Свързани статии
Заповядайте на "Флора-Бургас" за да разгледате атрактивния базар Ловци изкопали дюните в Несебър, искали да прекратят достъпа на АТВ-та в района Неизвестни унищожиха част от дюните на плаж в Несебър "Българската Коледа" събра над 2,7 млн. лева до момента Николай Димитров: Нека запазим чистотата на мислите и действията си Рекорден брой пакети отрупаха благотворителната елха в Областна управа Несебър застрашен да отпадне от ЮНЕСКО Да помогнем на Кателина Парашкевова в битката с рака! В Несебър започват нов еко проект край Кошарица Три добермана нападнаха жена и кучето й в Несебър
Тагове
базар благотворителност несебър
Коментари

Още от последните новини