Турнирът по футбол в с. Твърдица: Един ден на спорт, емоции и забавление!

Турнирът по футбол в с. Твърдица: Един ден на спорт, емоции и забавление! - E-Burgas.com

 

На 6 септември 2024 г. (петък) в село Твърдица се проведе дългоочакваният футболен турнир между отборите на Маринка, Твърдица и Димчево. Събитието стартира в 15:00 часа и продължи до около 19:00 часа, като събра на едно място любители на футбола от всички възрасти, които дойдоха, за да подкрепят своите фаворити и да се насладят на хубав спортен ден.

Програма на турнира

Мачовете се играха в две полувремена от по 15 минути, с 5 минути почивка между тях. Времето бе слънчево и идеално за футбол, а настроението - повече от приповдигнато. Ето и хронологията на турнирните срещи:

- 1-ви мач: Маринка срещу Твърдица - от 15:00 до 15:35  
- 2-ри мач: Димчево срещу Маринка - от 16:05 до 16:40  
- 3-ти мач: Твърдица срещу Димчево - от 17:10 до 17:50  
- 4-ти мач (Финал): Решаващ мач за първо и второ място

 Вълнуващ финал и незабравими моменти

След много оспорвани двубои, напрегнати дузпи и бурни емоции, турнирът завърши с победа за отборите, които дадоха всичко от себе си на терена. Отборът на с. Димчево се класира на второ място след впечатляващо представяне, демонстрирайки умения и спортменски дух. Честито на всички участници за тяхната упоритост и сърце!

Благодарности и награди

Благодарим на домакините от с. Твърдица за любезното посрещане, отличната организация, грамотите и вкусните торти, които допринесоха за незабравимия финал на деня. Наградите и признанията не закъсняха, а всеки отбор получи своето заслужено отличие.

Очакваме с нетърпение следващия турнир и новите футболни емоции, които той ще донесе! Благодарим на всички, които участваха и подкрепиха събитието – без вас нямаше да бъде същото!

До следващия път на терена!

Галерия
Коментари

Още от последните новини