Камион помете седем коли в Айтос, жена загина на място (снимки)

Камион помете седем коли в Айтос, жена загина на място (снимки)  - E-Burgas.com

Тежка катастрофа с участието на товарен автомобил и няколко леки коли е станала днес по обяд ул. "Хади Димитър" преди кръговото на Айтос. 

Товарният автомобил "ДАФ:" е помел седем автомобилите, сред които и един микробус, след което е спрял крайпътна ограда. По първоначална информация от инцидента има поне един тежко пострадал. 

Причина за катастрофата е отнемане предимството от страна на шофьора на товарния автомобил.

От инцидента джип "Тойта рав 4", с търговишка регистрация се самозапалва, като пътуващата на задната седалка 28 годишна жена от Търговище загива на място. Към момента в посока УМБАЛ - Бургас са откарани множество пострадали, чието здравословно състояние е в процес на изясняване.

Айтоската улица "Хаджи Димитър" / от Автогара - Айтос до кръговото кръстовище/ е затворена за движение, като на място работят полицейски екипи от сектор "Пътна полиция" ОДМВР - Бургас, Районно управление - Айтос и служители от "Пожарна безопасност и защита на населението" - Айтос. Предстои извършване на оглед на местопроизшествието. Пътният трафик в посока от и за Руен се извършва през обходен маршрут.

Причините за инцидента са в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство.
 

 

Галерия
Коментари

Още от последните новини