Тийнейджъри скачат от Моста в Бургас, измислиха как да се скрият от камерата (видео)

Група от около десетима тийенеджъри се позабавлява на Моста в Бургас със скокове във водата, въпреки многото табели, които изрично забраняват това. Кадрите са заснети на 7 юни от една от охранителните камери за видеонаблюдение на община Бургас, които са разположени на Моста. 

От община Бургас са качили изпълнението на учениците в своята рубрика "Вандали в действие". Причината да станат публични обаче не са самите скокове, а разместването на една от камерите. Очевидно тийнейджърите предпочитат скоковете им да не бъдат запечатвани на видео, затова обръщат устройството под ъгъл, под който "геройството" им остава скрито.

Припомняме, че от Общинска полиця по-рано днес разкриха статистика, според която през миналата година едва двама души са били глобено за скачане от Моста. Въпреки малкото глоби обаче това си остава забранено. Скоковете се считат и за изключително опасни, тъй като при падането във водата може да се получи схващане или травма, а освен това районът не е осигурен от водни спасители. 

Коментари