Тежка катастрофа в Бургас: Съпрузи загинаха, а един мъж е ранен

Тежка катастрофа в Бургас: Съпрузи загинаха, а един мъж е ранен - E-Burgas.com

Тежък пътен инцидент в Бургас доведе до трагичната смърт на двама души и раняването на трети. Според информация от полицията в града, катастрофата е станала на ул. „Крайезерна“ в близост до безмитната зона. Сигналът за произшествието е подаден в 7:54 часа сутринта.

По първоначални данни, жертвите са трима пешеходци от квартал „Долно Езерово“, които са работници в близката безмитна зона. Те са били ударени от микробус, докато са стояли до паркиран ТИР. Шофьорът на микробуса не е успял да прецени правилно страничното разстояние при разминаване и е блъснал тримата пешеходци, притискайки ги към товарния автомобил.

За съжаление, един от мъжете и неговата съпруга са загинали на място. Третият пострадал мъж е бил транспортиран в болнично заведение, но към момента не се съобщава за състоянието му.

Инцидентът доведе до временно затруднение в движението по ул. „Крайезерна“, като пътната отсечка остава проходима само в едното платно. Движението се регулира ръчно от служители на сектор „Пътна полиция“, които също извършват оглед на мястото на инцидента.

Телата на загиналите ще бъдат откарани за аутопсия в отделението по съдебна медицина към УМБАЛ-Бургас.

Коментари

Още от последните новини