Татяна Лолова кани Бургас на първата за страната предпремиера на своите "Дневници и делници"

Татяна Лолова кани Бургас на първата за  страната предпремиера на своите

Редактор на книгата е Георги Тошев, който също ще присъства на срещата

Татяна Лолова кани морски Бургас на първото представяне в България на "Дневници и делници". Срещата ще стартира на 1 октомври от 18:00 часа в Експо център "Флора". Освен великолепната актриса, на нея ще присъства и редакторът на книгата - журналистът и продуцент Георги Тошев.

„Дневници и делници“ е лично пътуване през годините из живота на актрисата Татяна Лолова. Тя отваря старите тетрадки със спомени, за да разкаже за личности, които са част от културната история на България - Лили Иванова, Невена Коканова, Георги Парцалев, Стоянка Мутафова, Георги Калоянчев... Четивото показва любопитни снимки и истории от един живот.

Присъстващите на събитието ще имат ексклузивната възможност при желание да закупят едно от първите сто копия на книгата, още преди тя да е достигнала до книжарниците - както и разбира се, да получат личен автограф от най-усмихнатата дама на българската кино и театрална сцена. Входът е свободен, всички са добре дошли.

След края на литературното представяне на същото място - Експо център "Флора" от 19:30 часа един от най-влиятелните съвременни български музиканти - пианистът, композитор, продуцент и аранжор и носител на "Икар" 2016 за съвременна българска музика Живко Петров ще представи с концертна премиера своя нов албум "TEN". Концертът се организира съвместно с All the jazz project. Билети може да намерите на каса "Часовника". За повече информация и закупуване на билети: 0894 898 098

Срещата на Татяна Лолова и Георги Тошев с бургазлии и гостите на града и концертната премиера на "TEN" на Живко Петров са встъпителните събития от афиша на третото издание на Порт Прим Арт Фест. Организатор на културния форум е Гранд Хотел и СПА Приморец със съдействието на община Бургас.

 

 

 

 

Галерия
Коментари

Още от последните новини