Търсят спасители за плажовете при заплата 1200 лева

Търсят спасители за плажовете при заплата 1200 лева - E-Burgas.com

Водни спасители се търсят за морските плажове през сезон 2018. Обявените стартови заплати за позициите са 1200 лева на месец при работно време от осем часа дневно и един почивен ден през седмицата. От публикуваните в сайтовете за работа обяви става ясно, че такова заплащане се прадлега за плажовете Обзор - Централен, Обзор- Мотела, "Смокини - Юг", "Веселие". По-ниска заплата предлагат за спасител на Централния плаж в Поморие-902 лева. За сметка на това обаче, онзи, който бъде назначен на това място, ще бъде осигуряван върху 1150 лева месечно.

Посочените условия важат само за спасителска работа. "При възможност за допълнителна работа, тя се извършва извън установеното работно време и съответно се заплаща допълнително!", поясняват от посредническите бюра в обявленията си.

Разнообразни допълнителни бонуси предлагат работодателите, за да привлекат кадри-допълнително заплащане за храна или осигурен обяд, съдействие за намиране на квартира на преференциална цена и други.

Изискванията към кандидатите са да имат следните документи: свидетелство за правоспособност за воден спасител за открити водни площи и море, заверен личен талон, медицинско за работа за длъжност спасител (не по-старо от 3 месеца), копие на лична карта, свидетелство за съдимост, трудова книжка (предоставя се преди подписване на трудов договор).

Сред личните умения, които е нужно да притежават са комуникативност, умение за работа в екип и лоялност, катагорични са работодателите.

 

 

Коментари

Още от последните новини