Търговски център „Триа" подготвя много изненади за своите клиенти в най-влюбения месец от годината

 Търговски център „Триа

За най-влюбения месец в годината Търговски център „Триа" е подготвил тематична украса от сърца, купидони и кът за снимки. Специално за клиентите на ТРИА Сити център от 14 до 16 февруари включително цените за новите колекции Pre-Spring 20 на Tommy Hilfiger и Calvin Klein Jeans ще имат намаление от 15%. Предходните зимни колекции FW19 ще бъдат с отстъпка от 30% до 50%  за марките Tommy Hilfiger, ЕА7, Emporio Armani underwear, Kocca, Freddy, North Sails, Silvian Heach.

Екипът на „Триа"  е подготвил и още една изненада за лоялните клиенти с карти Tria Loyalty Card. Те ще могат да заменят своята карта с нова от 14 февруари, като с всяка покупка вече ще трупат точки, които ще могат да обменят във ваучери за пазаруване. Повече информация за клиентските карти може да се намери на www.triacitycentre.com или на касите в магазините.

Специално за всички влюбени  екипът на ТРИА Сити център е подготвил и  предложения за подаръци по случай празника Свети Валентин. Код "Червено" е името на кампанията от 14 до 16 февруари  - всички артикули с цвят червено и розово от предходните колекции на марките ще бъдат с 50 процента отстъпка.

Включете се и в играта във Фейсбук по случай Свети Валентин и спечелете 2 ваучера за пазаруване на стойност 100 лева и 50 лева.

Всички оферти са валидни и на  SHOP.TRIA.BG 

Коментари

Още от последните новини