Сватбена агенция „Мирена“ с щанд-изненада за  посетителите на Grand Wedding Expo

Сватбена агенция „Мирена“ с щанд-изненада за  посетителите на Grand Wedding Expo - E-Burgas.com

Първото издание на най-младото сватбено изложение на  Бургас ще се проведе на 26 и 27 януари

Уикендът (събота и неделя), включващ 26 и 27 януари ще премине под знака на Менделсон. В Гранд Хотел и СПА Приморец ще бъде даден старт на първото издание на най-младото сватбено изложение за Бургас и региона – Grand Wedding Expo. Събитието има безвъзмездна концепция, тъй като входът и за участници, и за гости - е свободен. Партньор на изложението е DJ, light and sound service. 

Свои постоянни щандове и в двата дни на Grand Wedding Expo ще покажат сватбените агенции от Бургас и региона. Сред тях ще бъде и експозиция, представяща най-новите колекции сватбени рокли на Pronovias. Флоралните композиции на Радослава Вълканова, „Raddyflowers, приказки от цветя“ също ще могат да бъдат видени през целия уикенд. Същото важи и за ювелирните творения на BELISSIMA MARRY ME. Те ще покажат над 400 базови модела брачни халки и ще са разположение за консулт относно сватбената бижутерия.

Допълнително, в рамките на Grand Wedding Expo ще бъдат показани палитра допълнителни специални събития. Сред тях са дегустации на сватбени менюта, дело на професионалистите в кухнята шеф Ивелин Кръстев и шеф Красимир Петров от ресторантите на инициатора и домакин на сватбеното изложение – Гранд Хотел и СПА Приморец. В определени ден и час гостите на ескпото ще могат да опитат и изящните торти със сватбен адрес на сладкарска верига „Роза“. Ще има и фотографски ноу-хау: „Съчетаване на традиции и модерно в съвременна българска сватба” с лектор майсторът на обектива Ивелин Илиев. Моделите на Inter Model’s ще дефилират с най-новите колекции булчински рокли на Pronovias. Най-новата официална линия на детски облекла Salzarra също ще има свой дебют на дефилето. Допълнително, коафьор Ксения Вълева  ще покаже последните световни тенденции в сватбената прическа.

Grand Wedding Expo е уникално изложение, което събира професионалистите от сватбения бранш на едно място, в една автентична сватбена локация – Гранд Хотел и СПА Приморец. Всеки от участниците има свое устойчиво място в сватбения бранш и разполага с години опит, знания и умения. 

Повече за работата на една сватбена агенция, силния сезон, емоционалната удовлетвореност на избралите професионалната страна на сватбата за свое поприще, разказва Марияна Панчова – основател, собственик и управител на сватбена агенция Мирена.

Г-жо Панчова, бихте ли представили с няколко изречения себе си и сватбената агенция, която управлявате?

Аз съм собственик на сватбена агенция Мирена, която е семейна фирма с традиции в сватбените услуги. Занимаваме се с продажба и изработване на сватбени и официални рокли от 1992 г., а от 2000 г. и с организиране на сватбени тържества, фирмени партита и рождени дни.

 

Кога е най-силният сватбен сезон в Бургас?

Най- силният сезон е летният – месеците август и септември.

 

Какво Ви мотивира да се включите в Grand Wedding Expo?

Ние, заедно с колегите от сватбена агенция „Брилянтин“ и сватбена агенция „Диаманти“ бяхме едни от организаторите на първото сватбено изложение в Бургас. Участието ни в Grand Wedding Expo е отлична възможност, да покажем своите креативност и оригинални идеи, да предложим опита и знанията си на тези, които се нуждаят от тях, да изложим визията си за съвършен сватбен ден. Точно това е нашата роля – превръщаме мечтания сватбен ден в реалност.

 

Какво ще покаже Вашата сватбена агенция на гостите на Grand Wedding Expo?

Концепцията ни е тайна – изненада за посетителите на сватбеното изложение.

Става ли използването на услугите на сватбените агенции норма?

Все още не, но броят на хората, които избират услугите на сватбените агенции, расте с устойчив темп.

Утежнява ли допълнително бюджета използването на услугите на сватбена агенция?

Сватбените агенции осигуряват комплексна услуга, за която на клиента самостоятелно му трябват много време и средства. Затова, бих казала, че ползите от подобен професионален консулт са изключителна добавена стойност, която не натоварва излишно, а напротив, спестява ресурси.

Колко време отнема подготовката на една сватба?

Различно. Всичко зависи от изискванията на младоженците.

Най-интригуващи сватбени проекти, по които сте работили?

За нашия екип всяка една сватба е предизвикателство и всяко едно тържество е интригуващ проект, в който можем да покажем нещо различно и иновативно, в синхрон с изискванията на бъдещите младоженци.

Каква емоционална удовлетвореност Ви носи работата като сватбени консултанти?

Чистата и завладяваща емоция, която връхлита, когато човек види искриците в очите на младоженците в техния сватбен ден, е най-голямата награда за мен.

Каква според Вашето професионално мнение е позицията на Гранд Хотел и СПА Приморец сред сватбените локации на Бургас?

Отличното местоположение и изключителният професионализъм на екипа на Приморец обуславят неговата челна позиция сред сватбените ресторанти в Бургас.

 

Открийте изненадите и високия полезен ноу-хау на Сватбена агенция „Мирена“ на Grand Wedding Expo. Официален старт на сватбеното изложение ще бъде даден на 26 януари (събота) от 10:30 часа.

Коментари

Още от последните новини