Станка Златева избяга от „Левски“ заради бургаски бодигард

Станка Златева избяга от „Левски“ заради бургаски бодигард - E-Burgas.com
  Станка Златева   "Всичките ми приятели са семейни с деца, при мен обаче нещата не се получават", това проплака преди месеци шампионката по борба Станка Златева и като че ли Господ я чу, променяйки коренно живота й. Златева дори избяга от "Левски" и предпочете да се състезава за друг клуб, а причината за решението й е доста интересна. Промяната при Станчето настъпи, след като тя
най-после откри
любовта на
живота си
31-годишната боркиня е много щастлива от месец насам. Причината е, че среща бургаският гларус Димитър, в който се влюбва от пръв поглед. Отношенията между известната спортистка и 34-годишният мъж се развиват толкова бързо, че двамата вече живеят заедно. Но не в София, където Златева има няколко апартамента, а в Бургас. Влюбената боркиня се навила да бъде при любимия си в родния му град. В Бургас Димитър си изкарвал прехраната като охранител в дискотека. Близки на Станчето обаче прогнозираха, че тя най-вероятно ще го изкара от бранша. Златева едва ли ще търпи дълго да прекарва нощите сама, докато любимият й е навън.
 KAMATA 1_6.jpg
Вече сериозно се замисляла за създаване на семейство, въпреки че осъзнавала, че трябва още да изчака. Причината е в предстоящата през 2016 година олимпиада в Рио де Жанейро. Тя е последният шанс на Златева най-после да се окичи с така жадуваното олимпийско злато. Състезателката искала първо да сбъдне тази си мечта, след което вече да работи за наследници. Тя била толкова влюбена в Димитър, че още отсега му обещала, че ще го вземе с нея в Бразилия на Олимпиадата. Едричкият бодигард също се чувствал отлично с именитата си половинка, която лесно навил да заживее при него в Бургас. От столицата пък Златева прибира добри постъпления, тъй като е отдала под наем три свои жилища в Студентски град. Откакто е популярна, боркинята все отмяташе темата за личния й живот, заявявайки, че успехите й на тепиха са приоритет. Заради мълчанието около случващото се в леглото й се стигна до там, че няколко пъти се коментираше дори сексуалната ориентация на златната Златева. Дори злите езици я определяха като обратна, на което тя много се дразнеше.
Победителката във "ВИП Брадър" и в момента не иска да говори за личния си живот. Не че се срамува да се покаже с новия си, а просто си е такава открай време - скромна и свита в себе си. "През годините почти не съм имала време за личен живот. Спортистите ще ме разберат най-добре. От лагери нямах време да се прибера вкъщи, какво остава да тичам по срещи и гаджета", разказа преди време петкратната световна и шесткратна европейска шампионка. Е, сега отново е по лагери и състезания, но има време и за Димитър. Златева най-после осъзнала, че трябва да се хване насериозно със стабилен мъж. Личният й треньор Симеон Щерев също това й повтарят напоследък. И както винаги, Станка и сега го послуша. Освен това
Бате Симо
познавал
Димитър,
който бил борец преди години. Именитият треньор одобрявал връзката на Златева с Митко. Още по-щастлива пък била майката на шампионката - Веселина, която вече чакала щерка й да я дари с внуче. Женицата, която си гледа градината в село Крушаре сама, след смъртта на съпруга й през 2006 година, мечтае да дундурка внуче и въпреки успехите на популярната си щерка вече смятала, че й е време за семейство, а не само за лагери и състезания. Станка обаче уверявала майка си, че има шанс за олимпийската титла в Рио и след като я спечели, тогава смятала да се задоми. За преместването в Бургас важна роля изиграло още нещо, разбира се основното било любовта.
 На Станка й било обещано общинско жилище, ако стане състезателка на местния клуб по борба "Черноморец". След като очевидно е вманиачена в това да има колкото се може повече имоти, Златева с голямо любопитство се заинтересовала от предложението на кмета Димитър Николов. Заради огромния интерес към спорта, общината в Бургас разработва нови проекти. Един от тях е свързан с борбата, която е на особена почит в морския град. И това не е случайно. Борбата е един от най-бургаските спортове. Бургазлия е първият олимпийски шампион на България - борецът Никола Станчев, чието име носи новата спортна зала в "Меден рудник". Кметът Димитър Николов и екипът му отдавна провеждали разговори със Станка, опитвайки се да я отмъкнат от "Левски". Наскоро шампионката пак се е срещнала с градоначалника, който дори я завел в новопостроена кооперация в центъра на Бургас, в която Златева получава общинското жилище. Състезателката от Крушаре била много радостна и бързо забравила за клуба си "Левски", на който донесе редица медали и купи през годините. Така Станчето вече е част от бургаския "Черноморец".
KAMATA 2_5.jpg
Освен това тя е приела и да стане рекламно лице на града за "Европейска столица на спорта 2015". "Нещата в живота й започнаха да се нареждат така, както тя иска. В Бургас освен, че намери любовта, получи и много топло посрещане от общината. За пореден път се убеди, че всички я обичат, а и щом й предложиха жилището, на момента прие да защитава честта на "Черноморец", зарязвайки "Левски", коментираха познатите на Златева. Къде на шега, къде насериозно, те споделиха, че
Станка смятала
"синия" клуб
за карък
в досегашните й олимпийски участия, като се надявала, че като състезателка на бургаския отбор ще ликува в Рио де Жанейро. Разбира се, това й го желаем всичко от сърце, защото ако се случи, радостта за България ще е огромна.
ПЕНЧО СТАНКОВ/ШОУ, Агенция БЛИЦ
Коментари

Още от последните новини