Спектакълът “Мариус 50” се отлага за 31 май

Спектакълът “Мариус 50” се отлага за 31 май - E-Burgas.com

Спектакълът “Мариус 50”, който трябваше да се проведе на 17 март, се отлага за 31 май. Закупените билети ще важат без презаверка, а зрителите, които искат да върнат своите билети, могат да го направят на касата на НХК в срок до 31 март и парите им ще бъдат възстановени.

Организаторите се извиняват за причиненото неудобство.

Поради големия интерес неподражаемият Мариус Куркински ще представи отново сборния си моноспектакъл по всички свои досегашни великолепни представления. Поводът за този спектакъл беше неговата 50- годишнина. За почти четвърт век те са наистина много-„ Дон Жуан” по Молиер, „Песен на песните" по библейски разкази, „Дамата с кученцето” по Чехов, „Самият човек" по Андрей Платонов, „Сънят” по Джулиан Барнс, „Български разкази” по Ангел Каралийчев, „Сътресение" и „Черното пиле” по Николай Хайтов и други.

За повече информация: тел.: 0894 898 098; https://www.facebook.com/events/660740321712012

Свързани статии
Деян Донков влиза в ролята на убиеца Вено в моноспектакъла "Камбаната" на 15 декември в Бургас Комедията „Отчаяни съпрузи“ ще бъде в Бургас на 3 септември Уникални гост-солисти идват в Бургас за "Севилският бръснар" Комедията "Игра за двама" ще се играе в Бургас на 12 юли Гледайте блестящото изпълнение на Николай Урумов като Бай Ганьо на 1 юни в НХК Театър "Трио" връща усмивките на болни деца в Бургас „Службогонци“ забавлява бургазлии в сряда в Операта Не пропускайте днес "Кафе с претенция" „Арт ателие” и Театър Българска армия представят спектакъла „Кафе с претенция” в Бургас Турне на „Тук и сега“ в Бургас през март 2022г.
Тагове
театър
Коментари

Още от последните новини