Спад на новите случаи на ковид в Бургаско, един е починал

Спад на новите случаи на ковид в Бургаско, един е починал  - E-Burgas.com

За последното денонощие се наблюдава спад на новозаразените с коронавирус в Бургаско, но се наблюдава увеличение на случаите в образователната система. Общо 42 са новите случаи за последните 24 часа в областта, като от тях петима са учители, а трима ученици.

Един човек е починал от смъртоносната инфекция, съобщават от РЗИ. Най-много случаи са в община Бургас – 25, а в шест общини няма нито един нов случай. В Айтос и Несебър са установени по четири човека.

Три са новозаразените медицински лица, няма хора в тежко състояние.

Свързани статии
Бургас и Царево с висок брой новозаразени с ковид Скочиха новозаразените в областта, четири общини с по над 10 нови случая Глътка въздух в региона: Едва 34 новозаразени с ковид, нито един смъртен случаи 88 са новозаразени в Бургаско, лек спад на новите случаи в страната Бургаска област осъмна с нови 110 случая на коронавирус 913 нови случаи на коронавирус у нас 105 нови души в Бургаско са с коронавирус, 1212 общо у нас Отново в изходна позиция: 131 нови случая на ковид в Бургас 910 новозаразени у нас, най-много в София и Бургас 66 нови случая на ковид в Бургас, четири общини без нито един нов случай
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини