Спад на новите случаи и в Бургаско, шест общини без новозаразени с ковид

Спад на новите случаи и в Бургаско, шест общини без новозаразени с ковид - E-Burgas.com

Смъртността обаче остава висока

След занижената бройка от нови случаи на коронавирус в национален мащаб, вследствие на новите мерки, Бургаска област, която е сред най-пламналите в страната, също е с по-малко новозаразени. За последните 24 часа новорегистрираните случаи са 105.

В община Бургас са 85 новите заболели, в Поморие – 6 и в Камено – 5. В общините Айтос, Руен, Царево, Созопол, Средец и Сунгурларе пък няма нито един новозаразен. В Малко Търново пък е само 1 човек.

За щастие за последното денонощие няма нито един усложнен случаи, празна е и Реанимацията. Не така обаче стои въпросът със смъртността и тя остава да е висока – 1 души са загубили битката с вируса.

Другата добра новина е, че за последните 24 часа няма нито един новозаразен медик или санитар.

Свързани статии
Ето кога сваляме маските Бургас и Царево с висок брой новозаразени с ковид Скочиха новозаразените в областта, четири общини с по над 10 нови случая Глътка въздух в региона: Едва 34 новозаразени с ковид, нито един смъртен случаи 88 са новозаразени в Бургаско, лек спад на новите случаи в страната Бургаска област осъмна с нови 110 случая на коронавирус 913 нови случаи на коронавирус у нас 105 нови души в Бургаско са с коронавирус, 1212 общо у нас Отново в изходна позиция: 131 нови случая на ковид в Бургас 910 новозаразени у нас, най-много в София и Бургас
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини