Созопол – Литекс в двубой за историята

Созопол – Литекс в двубой за историята - E-Burgas.com
[caption id="attachment_58237" align="aligncenter" width="640"]стадион созопол (1) снимка: ispdd.com[/caption]

Днес ще се изиграе исторически за Созопол  двубой от 1/8- финалната фаза на турнира за Купата на България. Местният тим приема от 14:30 ч. на градския стадион отбора на Литекс.Подвизаващият се във „В” Югоизточна футболна група Созопол за първи път в историята си достига до такъв етап на турнира.

Аматьорите ще излязат с най- доброто, с което разполагат. Очакванията са стадионът край морето да бъде пълен „до дупка”. Местното население се надява любимците им да успеят да сътворят малко чудо. Равен резултат би се приел като истинско геройство. Надеждите за достойно се представяне се подхранват и от факта, че голяма част от основните състезатели на гостите ще пропуснат двубоя.

Наставникът на ловчанлии най- вероятно ще пусне като титуляри в срещата основно резерви и част от юношите. Златомир Загорчич предпочита да не рискува с основните си футболисти, за да ги предпази от контузии и евентуални картони, а и те да бъдат свежи за срещите от „А” група. От друга страна, той ще може да види в игрова обстановка футболистите, които по- рядко получават шанс за изява.

Коментари

Още от последните новини