Скочиха новозаразените в областта, четири общини с по над 10 нови случая

Скочиха новозаразените в областта, четири общини с по над 10 нови случая - E-Burgas.com

Вирусът продължава да не прощава в училищата

Голям е ръстът на новите случаи на коронавирус в Бургаския регион за последното денонощие. Новите случаи са 156 като в четири общини има повече от 10 положителни теста. Това са Бургас (90), Несебър (13), Средец (11) и Царево (11). В останалите общини също има увеличение на заболелите.

Ковид инфекцията продължава да е силно концентрирана в образователната система – четири учители и седем ученици са се заразили за последните 24 часа. Трима лекари също, хоспитализирани са нови 13 души, а двама са загубили с битката с коронавируса.

Общо за област Бургас случаите с регистрирани положителни проби за COVID-19 към момента вече са 13805 души.

Свързани статии
903 са новозаразените с ковид за последното денонощие Ангел Кунчев: Трябва да вземем мерки сега, за да не пълним пак болниците 643 са новите случаи на коронавирус 435 са новозаразените с ковид у нас Вирусолог: Коронавирусът не изчезва, продължава да мутира 321 са новозаразените с коронавирус Проф. Христова за ковид: Най-страшното вече е зад гърба ни Новите случаи на ковид у нас отново надхвърлиха 2000 БАН: Броят на заразените е 4-5 пъти по-голям от регистрираните Ето кога сваляме маските
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини