Скочиха новозаразените в областта, четири общини с по над 10 нови случая

Скочиха новозаразените в областта, четири общини с по над 10 нови случая - E-Burgas.com

Вирусът продължава да не прощава в училищата

Голям е ръстът на новите случаи на коронавирус в Бургаския регион за последното денонощие. Новите случаи са 156 като в четири общини има повече от 10 положителни теста. Това са Бургас (90), Несебър (13), Средец (11) и Царево (11). В останалите общини също има увеличение на заболелите.

Ковид инфекцията продължава да е силно концентрирана в образователната система – четири учители и седем ученици са се заразили за последните 24 часа. Трима лекари също, хоспитализирани са нови 13 души, а двама са загубили с битката с коронавируса.

Общо за област Бургас случаите с регистрирани положителни проби за COVID-19 към момента вече са 13805 души.

Свързани статии
Ето кога сваляме маските Бургас и Царево с висок брой новозаразени с ковид Глътка въздух в региона: Едва 34 новозаразени с ковид, нито един смъртен случаи 88 са новозаразени в Бургаско, лек спад на новите случаи в страната Бургаска област осъмна с нови 110 случая на коронавирус 913 нови случаи на коронавирус у нас 105 нови души в Бургаско са с коронавирус, 1212 общо у нас Отново в изходна позиция: 131 нови случая на ковид в Бургас 910 новозаразени у нас, най-много в София и Бургас 66 нови случая на ковид в Бургас, четири общини без нито един нов случай
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини